Program de modificat si administrat partitiile

Cu vreo doua zile in urma a fost lansata ultima versiune a programului EASEUS Partition Master Home Edition, program de modificat si administrat partitii. Deoarece mi-am dat seama ca nu v-am prezentat inca acest excelent program, am decis ca primul articol de azi sa-i fie dedicat acestuia.

EASEUS Partition Master Home Edition: modifica si administreaza partitii.

1-Program de modificat si administrat partitiile-EASEUS Partition Master Home Edition (Copy)Desi programul realizeaza un numar impresionant de actiuni relationate cu administrarea unitatii de stocare a datelor din calculator (HDD), printre cele mai importante functii ale acestui program, se afla urmatoarele:

 1. Extinde partitiile NTFS fara a cere restartarea sistemului de operare.
 2. Divide si uneste partitii existente.
 3. Redistribuie spatiul liber in HDD.
 4. Permite crearea de noi partitii.
 5. Transforma partitii FAT in NTFS.
 6. Reconstruieste MBR in cazul in care Windows-ul nu porneste, datorita unei erori al acestuia.
 7. Defragmenteaza si optimizeaza hard disk-ul.
 8. Permite stergerea „sigura” a datelor pentru a evita recuperarea lor.
 9. Multe alte functii ce puteti cunoaste in site-ul oficial.

In noua versiune a programului, a fost imbunatatita siguranta realizarii proceselor astfel incat riscul pierderilor de date in timpul realizarii diferitelor modificari asupra partitiilor, este aproape inexistent. In plus, a fost micsorat timpul in care acesta realizeaza defragmentarea, divide si uneste partitiile unui HDD si nu in ultimul rand, timpul necesar pentru transformarea sistemului de fisiere, din FAT in NTFS.

Compatibilitate si garantii:

Programul este compatibil cu toate sistemele de operare Windows si ruleaza fara probleme in calculatoarele actuale. Fiind premiat de PCWorld, Tucows, CNET, Softpedia si multe alte publicatii de specialitate, acest excelent program de modificat si administrat partitiile, ofera garantiile la care, multe alte programe comerciale inca mai viseaza.

Download EASUS Partition Master Home Edition

10 Comentarii

 1. miam cumparat un leptop si are 3 partitii .C vreau sal las cum este ca am sistemul de operare pel,dar eu vreau sa unesc celelalte 2 partitii sa fac una . Cum trebuie sa fac ( va rog cativa pasi) cu programul EASEUS Partition Master profesional.va multumesc

  • Eu, precum si majoritatea celor ce lucram in domeniu, recomand ca PC-ul sa aiba doua partitii. Totusi, daca vrei sa unesti partitiile C si D trebuie sa sti ca exista riscul ca Windows-ul sa dea ceva probleme. Daca si dupa ce ti-am spus toate astea continui sa vrei lipirea celor doua partitii, arunca o privire peste acest video.

 2. miam cumparat un leptop si are 3 partitii .C vreau sal las cum este ca am sistemul de operare pel,dar eu vreau sa unesc celelalte 2 partitii sa fac una . Cum trebuie sa fac ( va rog cativa pasi) cu programul EASEUS Partition Master profesional.va multumesc

  • Eu, precum si majoritatea celor ce lucram in domeniu, recomand ca PC-ul sa aiba doua partitii. Totusi, daca vrei sa unesti partitiile C si D trebuie sa sti ca exista riscul ca Windows-ul sa dea ceva probleme. Daca si dupa ce ti-am spus toate astea continui sa vrei lipirea celor doua partitii, arunca o privire peste acest video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *