Program pentru explorarea computerului

V-ați săturat de interfața sistemului de operare Windows? Multi Commander este programul care vă permite să explorați fișierele computerului și în același timp să dați comenzi sistemului mult mai ușor. Avantajul programului față de celelalte aplicații care permit explorarea sistemului este faptul că vă oferă posibilitatea să editați fișiere audio sau imagini. De asemenea puteți arhiva sau dezarhiva, programul fiind folosit la fel ca aplicații renumite precum WinRar sau 7-Zip.

multicommander1

Programul este disponibil în două variante, una care necesită instalare și una care este portabilă. După ce lansați aplicația, vă apare un meniu în care puteți alege limba dorită, fiind disponibilă și limba română. Interfața programului este împărțită în două parți pentru a putea fi vizualizate conținuturile a două partiții diferite. Tot în meniul principal veți vedea câteva opțiuni și tastele rapide pentru acestea: Vedere (F1), Editare (F9), Copiază (F4), Mută (F6) sau Șterge (F8).

Dacă doriți să arhivați sau să dezarhivați trebuie să intrați în meniul Fișier și acolo alegeți opțiunea Pack Files/ Unpack Files. Interfața bogată a programului vă mai prezintă spațiul ocupat și cel liber de pe partiții și vă oferă posibilitatea să lansați aplicații precum calculatorul sau task manager. Așa cum v-am spus anterior, programul vă permite să editați fișiere audio sau imagini. Puteți converti imaginile în alt format sau să le redimensionați. Alte opțiuni pe care le veți putea accesa din meniul Instrumente sunt cele care vă permit să editați funcțiile de bază ale meniului control panel sau editarea de text.

multicommander2

Multi Commander este un program care vă permite navigarea ușoară prin sistemul dumneavoastră și este foarte bogat în ceea ce privește opțiunile din meniu  Poate fi rulat pe Windows Xp, Vista și Windows 7.

Download

Configurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.