Program gratuit care scanează calculatorul în căutarea imaginilor duplicate și oferă ștergerea lor

Vremea vacanței s-a terminat, este timpul să facem ordine printre fotografiile făcute pe durata sa! Desigur, printre acestea avem multe duplicate cu care ne-am pricopsit în timpul mutării ori copierii lor, din care le vom alege pe cele mai expresive. Awesome Duplicate Photo Finder poate veni în ajutorul celor ce doresc să depisteze automat imaginile duplicat, fără căutarea lor manuală, lucru anevoios, de altfel.

Awesome Duplicate Photo Finder

Programul este deosebit de simplu de utilizat, trebuie să adăugați folderul/folderele suspectate de a conține imagini duplicat, prin navigarea în locațiile respective, cu ajutorul butonului „+” din interfața programului, sau prin drag&drop.

Awesome Duplicate Photo Finder vă oferă posibilitatea de a include în scanare și sub-folderele locației, eliminarea lor din listă și stabilirea priorității de scanare. Cu un click de mouse pe Start Search, programul va scana locațiile precizate, în căutarea imaginilor duplicat.

Rezultate scanare Awesome Duplicate Photo Finder

Procesul de scanare nu va dura prea mult, în urma căruia veți avea rezultatul. Astfel, în centru interfeței veți avea procentul similarității imaginii respective, plus posibilitatea deschidere a locației sale, de a muta sau șterge acea imagine. Selectând imaginea respectivă, veți avea o previzualizare a sa în vizualizorul implicit. În plus, programul oferă detalii despre formatul și dimensiunea imaginii selectate.

Opțiunile programului oferă posibilitatea selectării tipului de imagini scanate (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF), ștergerea dublurilor prin mutarea lor în Recycle Bin, sau ștergerea fără confirmare, precum și căutarea doar a imaginilor identice în proporție de 100%.

Optiuni Awesome Duplicate Photo Finder

Awesome Duplicate Photo Finder este un instrument simplu și util, ce vă poate scăpa de efortul căutării, ștergerii sau mutării manuale a imaginilor duplicat.

Download

Analiză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.