Program pentru mentenanța computerului

Mentenanța computerului este importantă nu numai pentru faptul că sistemul dumneavoastră rulează mult mai rapid după efectuarea acesteia, dar și pentru protejarea față de o eventuală infecție cu viruși. Synei System Utilities este un program de mentenanță, care oferă curățarea hard disk-ului și ale registrelor, optimizarea performanței computerului, defragmentare și multe altele.

synei1

Interfața captivantă a aplicației vă oferă acces la opțiunile de optimizare cu un singur click. Dumneavoastră puteți alege dacă doriți doar scanarea computerului sau și rezolvarea problemelor descoperite. De exemplu, curățarea computerului (Clean PC) va șterge toate fișierele temporare din browserele instalate, pe când Boost Startup vă permite sa alegeți ce programe se vor deschide automat, odată cu pornirea sistemului.

După scanarea și rezolvarea problemelor, Synei System Utilities afișează un raport cu modificările efectuate. Procesul de curățare nu durează mult, excepție făcând defragmentarea, care are nevoie de mult timp, indiferent de ce computer aveți. Orice acțiune a programului poate fi oprită, iar restul procesului de curățare nu va fi afectat cu nimic.

synei2

În meniul Toolbox veți descoperi o opțiune interesantă și folositoare precum Backup Manager. Această opțiune vă oferă posibilitatea de a salva anumite procese sau fișiere, pe care le puteți restabili, în cazul în care sistemul dumneavoastră cedează. Tot în această secțiune veți mai găsi opțiunea Schedule Manager, care vă ajută să automatizați scanările computerului. O altă unealtă folositoare este Auto ShutDown, prin care puteți să setați stingerea computerului după un anumit timp.

synei3

Synei System Utilities poate fi o aplicație folositoare, care vă ajută computerul sa funcționeze la parametri optimi. Programul este disponibil pentru toate sistemele Windows actuale.

Download

Configurare

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.