Program pentru repararea problemelor majore ale computerului

BeeDoctor este un program care conține diferite utilități ce vă vor ajuta să îmbunătățiți starea computerului dumneavoastră. Astfel, cu o singură aplicație puteți să ștergeți fișierele nefolositoare, să faceți sistemul să pornească mai rapid, să improvizați securitatea. Programul poate fi folosit chiar și ca un antivirus, în cazul în care nu aveți niciun antivirus bun instalat. BeeDoctor poate fi utilizat pe sistemele care nu mai funcționează corect sau pe cele cărora le-a scăzut viteza de reacție.

beedoctor1

Interfața programului prezintă un buton de Checkup, cu care veți începe analiza sistemului și implicit, a problemelor sistemului. Aplicația va analiza protecția sistemului, detectarea riscului, securitatea rețelei de internet și diverse probleme ce fac sistemul să nu funcționeze la parametri optimi.

Analiza sistemului este reprezentată de un scor de la 0 la 100. Următorul pas dupa ce scanarea este completă, îl puteți efectua la fel de ușor ca și pe primul. Trebuie doar să dați click pe Fix și aplicația începe să rezolve toate problemele descoperite. Din păcate, programul nu oferă detalii despre problemele pe care le-a identificat.

beedoctor2

În partea din stânga veți mai găsi o opțiune interesantă, care vă ajută la imbunătațirea sistemului, prin ștergerea fișierelor nefolosite din computer. Este vorba despre opțiunea Cleaner. Aici veți putea alege ce anume vreți să scanați și ce doriți să ștergeți pentru eliberarea spațiului de pe hard disk.

beedoctor3

Alte opțiuni pe care le puteți folosi sunt : Antivirus și Uninstaller. Antivirusul poate ține locul unui antivirus și poate scana computerul pentru a găsi eventuale fișiere infectate, pe când Uninstaller este folosit pentru a elimina programe din computer. BeeDoctor este un program foarte bun pentru mentenanța și optimizarea computerului și poate fi folosit pe toate versiunile Windows actuale.

Download

Configurare

4 Comentarii

  1. Dar pentru o defragmentare bună? Momentan folosesc defraggler, dar el vede în momentul de față pe C, fragmentare de 9%, dar cel al windowsului îl vede ca fragmentat 1%, după defragmentat, defraggler arată că are 0% dar celălalt iară vede că e fragmentat…o chestie foarte dubioasă! O zi bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.