Program pentru schimbarea automată a planului de energie

Stabilirea unui echilibru între performanța bună a laptop-ului și consumul de energie este esențial pentru cei care nu își pot încărca laptopul regular. Poate fi destul de enervant să schimbi manual planul de energie în funcție de cum aveți nevoie. De exemplu, dacă rulați mai multe aplicații în același timp veți avea nevoie de un plan de energie cu o performanță ridicată iar dacă veți pleca într-o excursie, veți folosi planul de salvare a energiei. Boray POWer este o aplicație portabilă care vă asigură schimbarea planului de energie automat.

boray

Pentru a începe trebuie să selectați timpul după care vreți să intre aplicația automat pentru a vă schimba planul. Dacă sunteți inactiv timp de 40 de secunde (sau cât setați dumneavoastră) se va activa planul pentru salvarea energiei. 

Dacă doriți ca programul să pornească automat trebuie să bifați opțiunea Launch at system startup. De asemenea puteți schimba planul de energie după cum doriți din meniul Temporary lock.

boray2

Boray POWer poate fi rulat pe Windows XP, Vista și 7. Puteți vedea teste și detalii despre program pe pagina producătorului.

Download

Configurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.