Program pentru tăiat și convertit fișiere video sau audio

În ultimul timp au apărut multe dispozitive media pe care se pot rula fișierele video sau audio, însă nu toate fișierele de acest tip sunt făcute pentru a fi redate de orice dispozitiv. Pentru rezolvarea acestei probleme sunt făcute aplicațiile care convertesc fișierele de acest tip. Un astfel de program este E-Z Media Converter, o aplicație ușor de folosit, care oferă posibilitatea editării formatului fișierelor video sau audio. Un avantaj pentru acest program este faptul că puteți converti doar o parte din fișierul dumneavoastră și nu veți mai fi nevoit să folosiți un alt program special pentru tăiat.

e-z1

Pentru a converti un fișier trebuie să-l adăugați în meniul principal al programului prin opțiunea Add. După ce îl adăugați puteți ajusta ce parte doriți să tăiați pentru convertit. Dați play fișierului și click pe Set Start Pos. și Set End Pos. pentru începutul, respectiv sfârșitul ajustării. Un minus pentru program este faptul că nu puteți seta aceasta durată automat prin introducerea secundelor sau minutelor exacte.

Programul poate converti în fișiere de tip Avi, FLV, WMV, MP4, AAC, FLAC, WAV, WMA și MP3. De asemenea puteți configura setările conversiei din meniul Config. Aici veți putea alege dacă doriți o calitate mai bună sau mai puțin bună a fișierului convertit, dimensiunea fișierului crescând odată cu calitatea.

e-z2

E-Z Media Converter este un program care îmbină opțiunea de a tăia un fișier video sau audio cu opțiunea de a converti aceste fișiere. Programul poate fi rulat pe toate sistemele de operare Windows actuale.

Download

Multimedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.