Tema Android 4.0 ICS (Ice Cream Sandwich) pentru Windows, cu Rainmeter

Până când va fi posibil —dacă se va întâmpla asta vreodată— să instalăm Android în orice PC convențional, putem să ne îmbătăm cu apă rece încercând să modificăm interfața iubitului și neprețuitului nostru Windows astfel încât aceasta să semene cu cea Android 4.0 ICS:

Tema Android 4.0 ICS (Ice Cream Sandwich) pentru Windows

Chiar dacă transformarea este posibilă (după cum puteți observa în imaginea de mai sus), pentru a ne atinge scopul, pe lângă Rainmeter și cele câteva skin-uri pe care le voi lista în continuare, vom avea nevoie de multă răbdare și imaginație; dar pentru un fanatic al personalizării acesta este un preț foarte mic de plătit…

Așadar, iată de ce aveți nevoie pentru a „transformaWindows în Android 4.0 ICS:

Spor să aveți, că în rest, aveți tot ce vă trebuie! :)

Configurare Wallpapere & Teme

8 Comentarii

  1. Super! Cristi! tin sa iti spun ca ai un site de nota 11! Tot ce vreau gasesc pe programecalculator.ro. Am doar 14 ani si vreau sa aflu cat mai multe in domeniul IT. Iti zic inca odata ca site’ul tau este unul foarte, foarte reusit!

    • Tema asta nu se descarcă; se construiește folosind elementele enumerate în articol Dar na, dacă vrei ceva asemănător însă mai simplu de instalat, poți folosi pachetul de customizare pentru Windows 7, de aici: Link 32-bit | Link 64-bit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.