Tema Android pentru Windows 7

Am gasit fara sa vreau aceasta tema Android pentru Windows 7 despre care am doar cuvinte lauda si bineinteles ca nu puteam merge la culcare fara sa va vorbesc despre ea; uite la ce ma refer (click pe imagine pentru o vedea la dimensiunea reala):

1-tema_android_pentru_windows_7

Partea buna este ca desktop-ul vostru poate arata ca in imaginea de mai sus fara prea mult efort in ciuda faptului ca pentru obtinerea acestui rezultat este necesara instalarea mai multor aplicatii si realizarea unui numar important de modificari. Cum este posibil asa ceva ?!?

Hameddanger, creatorul temei, s-a gandit ca nu toata lumea are timpul si/sau experienta necesar/e pentru a da desktop-ului sau un aspect inspirat in Android asa ca a creat un Skin Pack; Android Skin Pack.

Android Skin Pack se instaleaza la fel ca orice aplicatie; cu alte cuvinte, dai click pe next si astepti −si intre timp iti pregatesti o cafea sau iti numeri ouale ca Adrian Nastase pana se relaxeaza gainile din UE ca procesul de instalare sa finalizeze. Cand asistentul a terminat de instalat pachetul, ti se va cere sa repornesti calculatorul. Vei vedea rezultatele inca din stagiul de pornire a sistemului de operare.

In cazul in care nu-ti place ceea ce vezi, ai posibilitatea sa dezinstalezi tema cat ai clipi, la fel de usor. Oricum, inainte de a instala tema iti recomand sa creezi un punct de restaurare.

E important sa-ti spun ca pachetul este disponibil in doua variante:

    • Android Skin Pack pentru Windows 7 de 64 biti (download aici)
    • Android Skin Pack pentru Windows 7 de 32 biti (download aici)

Logic, alegi intre unul sau celalalt in functie de sistemul de operare instalat in calculatorul tau (click dreapta pe Computer Properties System Type).

8 Comentarii

  1. De postat eu acolo eram cu gandul sa postez dar m-am incurcat in posturi.Tema asta a blogului este frumoasa dar parca se intercaleaza posturile intre ele si poate crea confuzii.

    • Scuza-ma ca te intreb, ce Internet browser folosesti si ce sistem de operare ai de se intercaleaza posturile ? In general, in pagini, este afisat doar un rezumat al articolului pentru ca cei neinteresati de subiectul tratat intr-un articol sa poate trece la urmatorul fara probleme timp in care ceilalti fac click pe „citeste tot articolul” si asa pot citi in intregime articolul care-i intereseaza.

  2. Buna am si eu o intrebare , am sters aceasta tema dar mi-a ramas bara de start si imaginea de la pornire la fel cu emblema de la android cum as putea sa scap de ele . Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *