Transmission, cel mai utilizat client BitTorrent din OS X și Linux, acum și pentru Windows!

Transmission, unul dintre cele mai utilizate programe din OS X și Linux pentru descărcarea de fișiere prin protocolul BitTorrent, are de câteva zile și o versiune oficială compatibilă cu Windows, dezvoltată parcă pe matrița celorlalte, de la care a moștenit de la stilul minimalist al interfeței prietenoase și intuitive, la opțiunile de configurare, instrumente și funcții.

Transmission pentru Windows

Astfel, toți cei care foloseați până acum fork-ul Transmission-Qt, despre care v-am vorbit cel mai recent în articolul de prezentare a principalelor alternative ale µTorrent, puteți trece acum la clientul oficial și beneficia toate avantajele cu care acesta ne întâmpină.

În bara superioară regăsim tipicele meniuri prezente în cazul tuturor programelor de acest gen, din care nu lipsesc opțiunile de adăugare și gestionare a fișierelor torrent, nici opțiunile de configurare a aspectului și a comportamentului.

Din panoul de configurare al Transmission, accesibil prin intermediul opțiunii dedicate din cadrul meniului File, ne oferă, printre altele, posibilitatea de a limita vitezele de download și upload permanent sau într-un anumit interval de timp, particulariza locația de descărcare a fișierelor, limita numărul de descărcări simultane, șamd.

Chiar dacă nu apare în lista de pe site-ul oficial, versiunea pentru Windows a Transmission poate fi descărcată din depozitul oficial, la finalul listei, unde o veți regăsi în două variante, pentru arhitecturi de 32 și 64 de biți. Asta în cazul în care nu sunteți mulțumiți de programul folosit acum și sunteți în căutarea unui substitut.

Download

9 Comentarii

    • Din punct de vedere al funcționării nu am sesizat diferențe care să conteze, cred că ține de gusturile și preferințele fiecăruia. În schimb, Transmission e mult mai curat decât uTorrent, în sensul că nu vine la pachet cu anunțuri, toolbars și mai știu ce tehnologii pentru minarea monedelor virtuale. Dacă folosești uTorrent strict pentru a descărca fișiere, treci măcar câteva zile la Trasmission sau la preferatul meu, qBittorrent.

    • Geoge, …Nici un avantaj. Numai dezavantaje. Ca sa te convingi instaleaza acest program si ai posibilitatea sa faci comparatia cu utorrent. Vei renunta RAPID la Transmission…..from space..:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.