Trucuri Windows: afiseaza optiunile ascunse din meniul contextual al Windows (click dreapta)

1-Afiseaza-optiunile-ascunse-ale-meniului-contextualAstazi va voi vorbi despre cel mai simplu si probabil, ce-l mai util truc pentru persoanele ce utilizeaza des functia „Send To”, inclusa in meniul contextual (click dreapta).

Cu cateva zile in urma v-am explicat cum putem adauga noi optiuni in lista afisata de aceasta functie, iar acum va voi explica modul in care puteti vizualiza toate optinile ascunse in aceasta. Ce trebuie sa faceti ?

E simplu: apasati tasta „Shift” inainte sa faceti click dreapta pe orice fisier, document, etc. apoi, mentinand tasta apasata, coborati mouse-ul pana in dreptul functiei „Send To”. Veti fi surprinsi sa vedeti ca au aparul optiuni noi ce va pot fi foarte utile in anumite situatii.

Trucuri Windows

7 Comentarii

  1. Salutare,
    Te, rog sa ma ajuti, pentru ca nu stiu. Nu-mi mai apare acel meniu din dreptul ”send to”, apare ”empty” Cum fac sa apara, pentru ca nu mai pot face nimic cu clik dreapta. Iti multumesc!

  2. Salut baieti! Functia SEND TO este foarte folositoare, cel putin pentru mine este indispensabila! De aceea ii acord multa importanta, folosind o aplicatie foarte mica insa foarte utila: SENDTOSENDTO. Chiar asa se numeste, nu-i o greseala de ortografie. Poate la inceput nu intelegeti, dar este usor de inteles dupa 2-3 incercari. Pur si simplu se adauga in contextul meniu din SENDTO. Va recomand sa o incercati, este superutila. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.