Utilitar de customizare si optimizare a Windows 7

Folosind Windows-ul fara a realiza cateva modificari, e ca si cum am folosi un sistem de operare pe jumatate, si asta se intampla deoarece Microsoft a facut tot ce a putut pentru a crea o platforma adaptata maselor; e datoria noastra sa-l customizam modificand-ui configuratia initiala pentru a-l adapta necesitatilor noastre (Microsoft n-are de unde sa stie ce intrebuintare ii vom da). Totusi, customizarea caracteristicilor nu este intotdeauna un proces usor de realizat manual si din acest motiv este recomandabil sa apelam la utilitare prin intermediul carora, cu cateva click-uri, obtinem acelasi rezultat pe care l-am fi obtinut daca ar fi sa „mesterim” manual sistemul, fara a ne expune riscurilor generate de posibile greseli. Un astfel de utilitar este si Mz 7 Optimizer:

1-Optimizare Windows 7 - Mz 7 OptimizerIn Windows 7, la fel ca in orice alt sistem de operare, exista caracteristici (jocuri, functii, etc) pe care anumite persoane nu le necesita in calculatorul personal. Toate aceste caracteristici, pentru a functiona, utilizeaza resurse de care putem profita pentru a imbunatati performanta generala a sistemului. Mai mult de atat, Windows 7 ne permite si automatizarea unor procese de optimizare (ex: defragmentare, curatarea fisierelor temporare, etc.) pentru a face ca mentenanta sa nu ne ocupe mai mult timp decat cel necesar.

Cu Mz 7 Optimizer putem configura memoria virtuala, dezactiva servicii inutile, modifica anumiti parametri ai registrului, configura procese de optimizare automate asupra Hard Disk-ului atunci cand nu utilizam calculatorul, modifica prioritatile proceselor, optimiza conexiunea la internet, etc.

Interfata sa este simpla si interactiva, modificarile fiind realizate bifand sau debifand casutele existente in panoul propriu, al fiecarui buton afisat in panoul stang al aplicatiei. Pe langa asta, in „Startup Tweaks”, putem configura bootarea sistemului de operare in functie de propriile preferinte si necesitati orientandu-ne spre obtinerea unei porniri cat mai rapide posibile.

Daca mi-ati cere sa va vorbesc despre punctele ei negative chiar n-as avea nimic de obiectat in afara de faptul ca aplicatia functioneaza doar in Windows 7 (32 si 64 biti), si ca nu dispune de versiuni compatibile cu Windows XP ori Vista.

   Download Mz 7 Optimizer


Utilitare PC

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.