Widget-uri pentru Windows XP, Vista și Windows 7

Hai să vorbim despre XWidget, o platformă de Widget-uri pentru Windows XP, Vista și Windows 7 care mi-a plăcut atât de mult încât nu puteam să nu v-o prezint și vouă. Uite un mic exemplu ce cuprinde câteva dintre Widget-urile pe care ni le pune la dispoziție:

1-widgets_pentru_windows_xp_vista_windows_7Imediat după instalarea aplicație va fi afișată o galerie suficient de bogată în Widget-uri încât să ne fie aproape imposibil să nu găsim ceva care să ne placă (tot de aici vom putea descărca și Widget-ul meteo ce poate fi observat în imaginea de mai sus, asemănător cu cel prezent în telefoanele HTC cu Android).

2-widgets_demo_windows_xp_vista_7

Și fiindcă pentru a instala și configura platforma XWidget nu e necesar să fii absolvent de ASE eu mă opresc aici. Dar nah, dacă mai vrei detalii —deșii nu prea cred— îți recomand să arunci o privire peste site-ul oficial.

Download XWidgets

Configurare Wallpapere & Teme

9 Comentarii

    • L-am scos fiindcă mă scotea din sărite; e al naibii de lent seara… O să caut o modalitate de a oferi posibilitatea conectării cu conturile de Facebook și Twitter fără el. Am testat deja vreo 15 plugin-uri dar nu am găsit încă ce căutam. N-ar fi exclus să rămân cu WordPress…

  1. va multumesc pentru toate materialele pe care le publicati si ca sa fiu sincer m ati ajutat foarte mult sa depasesc stadiul de persoana total neinformata in problemele legate de calculatoare si programe.Va multumesc inca odata si credeti ma ca ar fi o mare dezamagire sa nu be mai invatati cate ceva.Multa sanatate si putere de munca….Dacin Mircea…din Cluj

    • Scriu articolele cu foarte multă placere deoarece știu că, indiferent de cei care au grijă să-și spună „părerile” zi de zi, există și persoane care apreciază munca mea chiar dacă nu au comentat niciodată și nici nu au dat importanță butoanelor de sharing; doar asta m-a făcut să continui până în momentul de față și asta ma va determina să merg mai departe! Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.