Despre

De aici se scrie pe ProgrameCalculator.ro

2012 a fost un an foarte important în demersul blogului programecalculator.ro, în acest an am schimbat șablonul, logo-ul, am început să corectăm și dezvoltăm articolele mai vechi, și totodată am început să lucrăm mai mult la noile articole.

În momentul redactării acestei pagini, blogul primea lunar peste 250.000 de vizitatori unici și era afișat de aproximativ 800.000 de ori, iar aproape 3/4 dintre articolele sale au fost deja corectate și dezvoltate.

Programele prezentate în articole au fost testate în prealabil de unul dintre membri echipei, fie pe unul din sistemele personale, fie într-un sistem virtualizat. Precizez acest lucru deoarece vreau să las clar încă de la început că nu ne place să vorbim din auzite și drept urmare, nu vom recomanda niciodată aplicații care nu ne-au trecut prin mâini…

În prezent, facem tot posibilul pentru ca acest blog să devină „Cel mai bun blog de software din România„. De moment, este doar cel mai citit… Și apropo, mulțumită cititorilor noștri fideli, anul acesta a ocupat locul al doilea în ambele categorii la care l-am înscris în RoBlogfest, devenind singurul blog de software din România clasificat pe una dintre primele 3 poziții ale categoriilor existente!

Persoanele aflate la butoanele acestui site:

  • „Moxin” (support tehnic & moderator)
  • Cristian Liviu Sucila (redactor & fondator)
  • Andrei Danut Bogdan (redactor)
  • Paul Beer (redactor)
  • Adrian Stoica (redactor)

Ultima actualizare: 24 Martie 2014