Program gratuit pentru gestionarea actualizărilor Windows

Windows Update MiniTool este un program gratuit, util pentru a instala, examina și gestiona rapid și cu ușurință actualizările sistemului de operare Windows 10, dotat cu o interfață cum nu se poate mai simplă și intuitivă, gazdă a tuturor instrumentelor pe care le integrează.

Windows Update MiniTool

Mai mult, este un program oferit în versiune portabilă și dispune de versiuni compatibile cu versiunile de 32 și 64 de biți ale Windows 10, așadar numai bun de păstrat în memoria USB pe care o ținem mereu la îndemână.

Cu ajutorul său putem identifica actualizările disponibile, organizate în funcție de categoria din care fac parte, particulariza comportamentul serviciului Windows Update astfel încât să caute doar un anumit tip de actualizări, dezinstala actualizări, omite actualizări problematice, etc. În concluzie, este vorba despre o interfață grafică a PowerShell PSWindowsUpdate.

Puteți descărca cea mai recentă versiune a acestuia de aici, iar pentru informații detaliate cu privire la modul de funcționare și configurare vă recomandăm să aruncați o privire peste thread-ul dedicat în forumul Wild Security.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.