Cum pot afla daca am un calculator compatibil cu Windows de 64 Biti?

Cum pot afla dacă am un calculator compatibil cu Windows de 64 Biți? este o întrebare pe care, pe zi ce trece tot mai mulți utilizatori și-o adresează după ce află din diverse surse că un sistem de operare de 64 biți funcționează la o performanță superioară celui de 32 biți.

Pentru a veni în ajutorul celor ce se confruntă cu această dilemă, astăzi am să vă vorbesc despre o aplicație care ne va spune cu certitudine dacă putem rula ori nu, pe calculatorul nostru, un sistem de operare Windows de 64 biți.

Calculator compatibil cu windows 64 biți

64bit Checker: Calculatorul meu poate rula un Windows de 64 biți

64bit Checker este o aplicație portabilă gratuită care ne ajuta să aflăm dacă procesorul instalat în calculatorul nostru permite instalarea și rularea unui sistem de operare (Windows ori nu), de 64 biți. Pe lângă aceste informații aflăm și:

  • De ce fel de sistem de operare dispunem deja (32 sau 64).
  • Numele sistemului de operare instalat.
  • Dacă avem ori nu un Service Pack instalat.
  • Tipul sistemului de operare.
  • Data la care a fost instalat și, în ultima casetă…
  • Dacă dispunem sau nu de un procesor capabil să ruleze un sistem de operare de 64 biți, ori nu.

64bit Checker poate fi rulat în toate sistemele de operare Windows.

Download 64bit Checker

22 Comentarii

  1. te rog frumos daca se poate si daca vrei posteaza si vreun registry mecanic free sau cu trial.cheie sa contina reparatii registri si vreun draiver detective care idem sa-si uploadeze singur driverele de pe net daca nu am cerut prea mult i-ti multumesc anticipat

  2. Da ,am aflat si eu ca se poate,intrebarea mea este cu ce ma ajuta pe mine,ca user normal un sistem pe 64 biti,ca din cate stiu majoritatea aplicatiilor folosite de un user normal ,sa zic asa,sunt instalate tot pe 32 biti.

  3. Foarte folositor programul frate.vai de cand m-a intrebam daca suporta sau nu sistemul x64.ms muult.eu m 4 gb ram ddr3 dar sp 3 ul in 32 bitsi imi vede doar 3,25.o zi buna sa ai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *