Optimizare PC: Simnet Registry Defrag

Când vine vorba despre optimizarea pc-ului e imposibil sa nu pomenim nimic referitor starea registrului. Din acest motiv, în primul articol al acestei săptămâni vom cunoaște un program gratuit care defragmentează și curăță registrul Windows-ului în scopul îmbunătățirii performanței.

0-simnet-registry-defragInainte de realizarea oricărui proces de optimizare, defragmentare sau curățare, Simnet Registry Defrag permite crearea unui backup al registrului pentru a evita eventualele probleme ce ar putea sa apară in cazul în care procesul este oprit înainte de finalizare (ex: pc-ul se restartează ori oprește accidental,etc.). Va amintesc aceasta funcție deoarece va recomand sa faceți uz de ea ori de câte ori veți utiliza programul. In acest mod, în cazul in care ceva nu merge cum trebuie la următoarea pornire, trebuie doar sa restauram registrul anterior pentru a reveni  la configurația precedenta procesului efectuat cu Simnet Registry Defrag.

Simnet Registry Defrag este compatibil cu Windows XP, Vista și Windows 7. Consuma foarte puține resurse în timpul funcționării și din acest motiv este recomandat acelor persoane care dețin calculatoare a căror cantitatea de memorie RAM este inferioara a 1 GB, si un procesor cu o putere mai mica a 1,5 Ghz. Programul este gratuit și pentru a-l descarca, utilizați acest link. Daca doriți sa cunoașteți mai multe aplicații pentru Optimizarea Pc-ului, vizitați acest tag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.