MEF: program de taiat, editat si mixat muzica

Programe de taiat, editat si mixat muzica sunt îndeajuns de multe pentru a avea de unde alege însa în cazul celor gratuite, asa cum am mai vazut, situatia se complica in momentul in care incercam sa salvam rezultatul obtinut in urma aplicarii diverselor procese, in format .mp3. Nu este si cazul aplicatiei gratuite despre care va voi vorbi in acest articol: Music Editor Free -in continuare MEF.

1-Program-de-taiat-editat-si-mixat-muzicaSpre diferenta de Audacityprogram de modificat melodii-, MEF include doua functii cu care putem inregistra orice sunet redat in calculator (ex: cand vizualizam videoclipuri pe YouTube, ascultam muzica pe Trilulilu, ascultam un post de radio ce transmite online,etc.), si mai tarziu, inscriptiona tot cu el, fisierul .mp3 obtinut pe un suport optic (CD ori DVD). Pe langa asta, cu MEF putem adauga orice efect sau filtru dorim pentru a schimba tonul melodiei, tempo-ul, volumul sau ritmul. La fel putem extrage portiuni ale melodiei, mixa continutul acestuia cu portiuni luate din alte fisiere audio, adauga ecou, ingrosa vocea interpretului, etc.

Dupa cum va spuneam chiar la inceputul articolului, MEF este un program de modificat, taitat si mixat muzica la indemana oricui. Asta se intampla deoarece avem in fata noastra un program gratuit, compatibil cu toate sistemele de operare Windows si a carui consum redus de resurse in timpul functionarii, pe langa celelalte caracteristici amintite mai devreme, il face rivalul perfect al indragitului Audacity. Pentru a te convinge de asta, nu trebuie decat sa descarci ace program folosind acest link, dupa care sa-l instalezi si probezi in propriul tau calculator.

11 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.