Program de modificat melodii + tutorial

În acest articol îți voi prezenta un program de modificat melodii care pe lângă faptul că este gratuit mai e și foarte ușor de folosit. În cazul în care nu te descurci pe cont propriu ți-am pregătit și un tutorial video despre folosirea sa în care te voi învăța rapid cum poți aduce modificările dorite de tine melodiei pe care vrei să o editezi.

Audacity: program de modificat melodii.

Programul despre care îți vorbeam se numește Audacity și permite salvarea melodiei în MP3 doar dacă dispui de encoderul MP3 LAME (pentru a-l descărca fă click aici). Pentru detalii referitoare la utilizarea encoderului vizualizează video-tutorialul.

Audacity: program de modificat melodii

N-am să intru în detalii deoarece tutorialul de mai jos a fost creat în așa fel încât să poată fi înțeles și de acele persoane ale căror conexiune la Internet nu le permite să-l vizualizeze în condiții optime la calitate HD (720p). Cu alte cuvinte, chiar dacă-l vizualizezi la 360p vei înțelege perfect pașii ce trebuie să-i urmezi pentru a putea modifica sau tăia melodii cu ajutorul acestui program.

Tutorial de utilizare a Audacity: program de modificat melodii

Tutorialul cuprinde detalii referitoare la modul în care programul poate fi obținut și utilizat. Vizionare plăcută!

Acest program de modificat melodii poate fi instalat fără probleme în Windows 7, Vista si XP. Funcționarea sa nu implică un consum mare de resurse; poate rula chiar și în acele calculatoare ce dispun de doar 512 MB RAM și un procesor modest (< 1GHz).

Download Audacity

Configurare Multimedia

47 Comentarii

  1. multumesc mult , e un program aproape complet in domeniul de editare a muzicii ideea e sa ai foarta multa rabdare si daca nu gresesti de 3 ori nu vei putea invata. multumesc, multumesc,multumesc.

  2. Din păcate, programul nu poate selecta separat canalele dreapta și stânga. Acesta e un mare neajuns, care îl face inutilizabil în cazul când unul din canale e defect și trebuie dublat de celălalt. În Adobe Audition operația se poate face, dar acel program nu e gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.