PC Inspector File Recovery: program de recuperat fisiere sterse

M-am învățat să șterg tot ceea ce mi se pare inutil cu Shift+Del și practica asta, în unele cazuri, mă face să-mi aduc aminte de toți sfinții pe care încep numaidecăt să-i pomenesc de la cap la coadă, fără a ține cont de vreo ierarhie. Da, astăzi e una din zilele de pomenire; tocmai am șters, selectând printre alte documente fără să-mi dau seama, un document în care înregistrasem, la cererea șefului meu (da, am și eu așa ceva), toate tichetele rezolvate luna trecută. Dându-mi seama de greșeala făcută, am început să intonez ceva ce nu prea semăna cu o liturghie și am început să răscolesc blogul în căutarea acelor programe de recuperat date care mă scoseseră de mai multe ori din situații la fel de neplăcute. După câteva încercări eșuate de recuperare a documentului șters, unul dintre colegi mi-a recomandat să trimit hard disk-ul extern în care se afla acel document celor de la Bit Data Recovery (www.recuperaridate.ro), firma specializată în recuperarea datelor pierdute, care ne-a mai scăpat și în trecut de multe bătăi de cap. Totuși, nu aveam nimic de pierdut dacă-mi încercam norocul și cu PC Inspector File Recovery; nu de alta, dar fiind vina mea, ar fi trebuit să plătesc eu factura și voiam să evit asta.

Program de recuperat date șterse - PC Inspector File Recovery

Spre surprinderea mea, în ciuda faptului că am așteptat atăt de mult încât mai aveam puțin și-l închideam, PC Inspect File Recovery a reușit să găsească documentul șters! Un click-dreapta pe document plus încă unul pe „Save as…” au fost suficiente pentru a regreta slujba pe care o ținusem mai devreme și la care au fost martori toți colegii aflați în birou.

E drept, PC Inspector File Recovery nu arata nemaipomenit de bine însă trebuie să recunosc că a dat rezultate acolo unde aplicații pentru care până ieri aș fi fost în stare sa bag mâna în foc, astăzi m-au dezamăgit.

Investigând puțin, am aflat că PC Inspector File Recovery este lent de felul lui, însă, din mărturiile celor ce l-au utilizat reiese că este unul din programele de elită în procesele de recuperare a datelor șterse ori pierdute odată cu formatarea accidentală (sau voită), a Hard Disk-ului. El poate recupera orice tip de fișier, de la muzică, filme, poze, documente, dll-uri, intrări ale registrului, ș.a.m.d., pănă la Shortcut-uri ale aplicațiilor ce au fost căndva instalate în calculator.

PC Inspector File Recovery funcționează pe orice sistem de operare superior a Windows XP însă, așa cum ți-am spus și mai devreme, ai răbdare cu el fiindcă e lent din cale afară.

Download PCIFR

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.