Teme personalizate pentru Windows 7

Fiindcă nu prea am ce face și sincer, să vorbesc despre o altă aplicație nu prea am chef și sunt slabe șanse să am până săptămâna viitoare, m-am gândit că n-ar strica să vă vorbesc despre încă o temă personalizată pentru Windows 7; da, și aceasta face parte din genul de teme pe care vi le-am mai prezentat până acum și care e posibil să le mai întălniți  și în altă parte. Cum va arăta desktop-ul vostru după aplicarea acestei teme vedeți in imaginea de mai jos:1-Teme-personalizate-pentru-Windows-7

Cum am obținut această temă:

Bineînțeles că a fost nevoie de ceva mai mult decât imaginație (am văzut-o pe un alt site). Acum că v-am mărturisit că ceea ce vedeți în imaginea de mai sus nu este rezultatul imaginației mele, despre care îmi place totuși să cred că este destul de bogată, haideți să vedem ce anume s-a folosit în scopul obținerii unui desktop atât de interesant.

Pe un calculator cu Windows 7 personalizat cu stilul vizual NOOTO port to Win7 a fost aplicat wallpaper-ul Blank Line In The Horizon. Iconițele aparțin pachetului Yellow Bag Theme Dock, în timp ce widget-urile și utilitarele de monitorizare aparțin cunoscutului program Rainmeter pe care a fost aplicată tema -implicită- Ilustru. Pentru a avea un acces mai ușor spre aplicațiile de uz zilnic s-a folosit bara RocketDock cu aspectul skin-ului Solar flare.

Bineînțeles că puteți opta pentru utilizarea oricărui alt wallpaper decât cel aplicat însă, vă recomand să căutați ceva care să mențină echilibrul între albastru și negru avut de acesta pentru a nu-i pierde ceea ce tapetul actual are mai interesant, farmecul și eleganța.

Pe lângă asta, puteți adăuga pe desktop, în funcție de preferințe și necesități, și alte widget-uri de notificare pe care Rainmeter le pune la dispoziția voastră (ex: Google Calendar, Dropbox, Google Reader, Weather, etc.).

Și da, ar mai fi ceva. În momentul în care cineva vă intreaba cum ați obținut așa frumusețe de desktop nu deveniți bunul samaritean! Nu-i săriți în ajutor! Prefer să le recomandați să viziteze blogul că na, nicicând nu strică puțină publicitate… :)

6 Comentarii

  1. Salut!
    Am reusit in mare parte dar nu am reusit sa fac bara de stare neagra 9asa cum apare in poza jos) si nici iconitele.
    Ma poti ajuta cu un sfat te rog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.