Program pentru identificarea, localizarea, descarcarea si instalarea driverelor | Download DriverEasy

DriverEasy este programul perfect pentru identificarea, localizarea, descărcarea și instalarea driverelor lipsă pentru dispozitivele necunoscute, precum și pentru actualizarea driverelor vechi, în scopul îmbunătățirii performanței calculatorului. Imediat ce ați deschis programul, interfața sa vă oferă opțiunea de scanare a sistemului pentru găsirea driverelor lipsă, sau neactualizate. Deci, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe Scan Now. În scurt timp veți putea vizualiza numărul total de drivere depășite, drivere lipsă, dispozitive scanate și timpul de scanare.

Program de descărcat divere: DriverEasy

În secțiunea Download aveți posibilitatea de a verifica rezultatele găsite de DriverEasy, dar și opțiunea de a descărca unul sau mai multe drivere, unul câte unul. Descărcarea tuturor drivelor în pachet, din păcate, nu este disponibilă în versiunea gratuită a acestui program de instalat drivere.

DriverEasy permite crearea unui punct de restaurare înainte de instalarea driverelor, foarte util în cazul în care ceva nu merge bine, precum și o listă a tuturor dispozitivelor ascunse. Versiunea gratuită limitează viteza de descărcare a driverelor, nu permite driverelor și nici posibilitatea realizării unei copii de rezervă a driverelor instalate, dar în ciuda acestor limitări, este totuși cu mult peste toate programele gratuite de acest gen pe care le-am testat până acum.

Iată câteva dintre cele mai importante drivere ce pot fi instalate cu DriverEasy:

 • Driverul plăcii de sunet (pentru a putea folosi microfonul și asculta sunetele în căști sau difuzoare)
 • Driverul păcii video, fără de care nu putem rula jocuri, viziona filme sau afișa corect anumite site-uri.
 • Driverul Hard Disk-ului, în lipsa căruia, rata de transfer a datelor se poate vedea afectată
 • Driverul Webcam-ului, fără de care nu vom putea realiza apeluri video prin Skype, Yahoo! Messenger, etc.
 • Driverul tastaturii și a mouse-ului, fără de care, în unele cazuri, nu vom putea utiliza tastele speciale sau funcționale.
 • Driverele plăcilor de rețea (cablată și wireless, dacă există), fără de care nu avem acces la Internet de pe acel calculator.
 • Driverele de sistem, a căror lipsă pot provoca un sistem lent, foarte instabil din punct de vedere al performanțelor.
 • Driverul adaptorului Bluetooth, dacă acesta există, fără de care,  nu vom putea trimite poze și melodii din calculator spre telefon, prin Bluetooth, sau viceversa.
 • Driverul imprimantei și a scannerului, fără de care nu vom putea printa și nici scana documente.

DriverEasy este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, începând cu versiunea 2000, până la ultima versiune Windows 8 inclusiv, indiferent de arhitectura sa.

Download DriverEasy

6 Comentarii

 1. de o saptaman ma chinui sa gasesc un program din asta si la toate-mi cere licenta inclusiv la asta-mi cere cod………chiar nu stie nimeni unul free?

 2. la mine nu mai merge adaptorul bluetooth nu stiu de ce.care ar putea fi problema a mers la anceput am trimis cateva poze de pe telefon pe calculator la anceput a mers dar acuma nu mai merge..va rog datimi si mie o sugestie.se poate instala din nou??ce as putea sa fac ??sal instalez din nou???

 3. AM si eu o problema cand intru in jocuri ma tine cam 45 50 sau 60 min imi apare o eroare si se inchide PC-ul are cnv vreo idee pt a repara aceasta eroare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.