Editor grafic vectorial gratuit: Inkscape

token: 2UCVBG48K7ZT

Inkscape este un editor grafic vectorial Open Source cu capacitați similare a Adobe Ilustrator, Freehand, CorelDraw sau Xara X, ce utilizează standardul W3C bazându-se pe tipul de fișiere SVG (Scalable Vector Graphics). In concluzie, Inkscape este un editor grafic puternic, cu ajutorul căruia vei putea crea iconițe, forme si elemente incredibile din doar câteva click-uri, nefiind obligat sa parcurgi procese complicate pentru atingerea scopului. In plus, cu Inkscape vei putea edita cele mai răspândite formate grafice digitale, vei dispune de o paleta cu unelte pentru a desena, adăuga figurii și linii având în orice moment posibilitatea de a modifica fiecare element adăugat de forma individuala.

1-Program-de-modificat-poze-InkscapeUna din principalele sale caracteristici consta în selecția variata de filtre și efecte deținute. Utilizându-le, vei putea adaugă texturi, modifica coloritul și luminozitatea fiecărui element în parte. Si dacă te întrebi cine te va ajuta în cazul în care ai îndoieli, te sfătuiesc sa nu iți faci griji! Inkscape este cel mai susținut editor grafic vectorial. Mai mult de atât, în pagina sa oficiala vezi găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a-l putea utiliza fără complicații.

Cred ca nu ți-ar strica sa sti ca Inkscape rulează perfect pe orice calculator cu WinMe, Windows 2000, XP, 2003, Vista, și Windows 7. Suporta următoarele tipuri de fișiere: SVG, SVGZ, PDF, AI, EMF, WMF, WPG, GGR, AI, CDR, CDT, CGM, CMX, DXF, PLT, SK1, XAML, ANI, BMP, GIF, ICNS, ICO, CUR, JPEG, JPG, PCX, PNG, PNM, RAS, TGA, TIFF, XBM și XPM. Pentru a-l descarca, fa click aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.