Tema Mac OS X Snow Leopard pentru Windows 7

Snow Transformation Pack este o tema pentru Windows 7 ce-ți va permite sa dispui de aspectul sistemului de operare Mac OS X Snow Leopard intr-un calculator cu Windows 7, bineînțeles. Pachetul include tot ceea ce ai nevoie pentru a da desktopului actual un aspect asemănător al celui avut de calculatoarele create de Apple, afectând incredibil de puțin randamentul global al sistemului de operare Windows 7. Dupa instalarea și aplicarea lui, desktop-ul va arata precum cel capturat în imaginea de mai jos:

1-Tema-Mac-OS-X-Snow-Leopart-pentru-Windows-7Partile bune le-am cunoscut, dar care a partea mai putin buna ?!? In cazul in care dupa instalarea temei doresti sa renunti la ea, revenirea va fi putin complicata. De ce ?!? In timpul instalării, pachetul va modifica fișierele sistemului în asa fel încât acestea sa nu poată reveni la structura originala. Din acest motiv iți recomand sa realizezi un backup integral și un punct de restaurare înainte de a-l instala. In caz contrar, în momentul în care vei utiliza o alta tema te vei confrunta cu câteva erori de neînlăturat.

Dacă încă mai ești sigur ca vrei sa aplici aceasta tema calculatorului tău, fă click aici pentru a descarca pachetul complet de pe sit-ul oficial. Dacă te-ai răzgândit,  poti arunca o privire peste aceste teme pentru Windows 7.

5 Comentarii

  1. Buna.Am o problema….si nu stiu ce sa mai fac.Am instalat o teme ,,ubuntu” si nu mai pot sa scap de ea.Am incercat si cu un program REVO Unistaller si de sters la sters dar tot nu a revenit la interfata windows 7:( ce sa mai fac?am incercat sa schimb si din personalizare alta tema de la windows dar nimic.sckin-ul ramane.:( [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.