Actualizeaza automat toate programele

Dispunând de ultima versiune a programelor vom beneficia de maximul randament oferit de calculatorul nostru și din acest motiv, e foarte important să verificam periodic dacă există o versiune mai nouă a programelor instalate în calculator. Acum vei spune: „Da, bravo! Da eu am 60 de programe instalate. Ce fac ?!? La fiecare doua luni umblu din site în site să văd dacă există o versiune mai noua ?!?”. Nu! Nu trebuie să faci asta! Exista aplicații precum R-Updater ce verifică și actualizează automat toate programele instalate în calculatorul tău.

1-Actualizeaza-toate-programele-din-calculatorR-Updater va scana calculatorul în căutarea tuturor aplicațiilor instalate după care, îți va prezenta o listă în care, în partea stânga a numelui fiecărui program în parte vei putea vedea versiunea instalată în calculator, și în partea dreaptă a acesteia, în cazul în care există, versiunea nouă a programului sau versiunea beta publicată oficial de către realizatorul softului în cauză.

Procesul de actualizare este extrem de simplu: bifezi căsuța dinaintea fiecărui program a cărui actualizare dorești să o aplici, după care apeși butonul „Update”, poziționat la baza ferestrei principale. Dacă dorești actualizarea tuturor programelor în același timp, bifezi căsuța dinaintea textului „Updated Software”. Se poate mai simplu de atât ?!? Nici eu nu cred!

În momentul de față, R-Updater poate fi utilizat în orice calculator ce dispune de unul din următoarele sistem de operare: Windows 2000/XP/2003/Vista/Windows 7 (32 & 64 )

Download | R-Updater.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.