Sterge definitiv contul de Facebook

Putem șterge definitiv contul de Facebook cu ajutorul unui nou buton inclus de cunoscutul portal de socializare în meniul de confirmare a contului.

Înainte de a fi prezentat oficial, existența butonului de ștergere a contului a fost remarcată de un utilizator, iar ulterior a fost confirmat și de responsabilii celei mai utilizate rețele de socializare din lume. Iată cum puteți șterge definitiv contul Facebook.

1. Autentificarea în contul Facebook

Bineînțeles că nu veți putea solicita ștergerea unui cont Facebook la care nu aveți acces, așadar, înainte de a continua, va trebui să vă autentificați (logați) în contul la care doriți să renunțați.

autentificarea in contul facebook pentru a-l putea sterge

Dacă nu vă amintiți parola de acces la cont, completați acest formular pentru a o recupera. Pentru resetarea parolei va trebui să cunoașteți adresa de email, numele de utilizator, numărul de telefon sau numele complet (nume de familie și prenume). De asemenea, e posibil să vi se ceară să identificați unele persoane din lista dumneavoastră de prieteni.