Administrează Windows cu Hyena 8.1

Hyena este un excelent software pentru administrarea diverselor caracteristici ale sistemului de operare Windows. Cu el putem schimba configurarea conexiunilor, a imprimantei, a serviciilor, a HDD-ului, a fişierelor, a registrului etc., etc., etc. Dacă aş fi nevoit să creez o listă cu tot ceea ce poate face Hyena, aş avea nevoie de câteva zile pentru a termina acest articol aşa că voi încerca să fac un rezumat al celor mai importante funcţii de care dispune.

1-Administreaza-Windows-cu-HyenaViteza cu care Hyena afişează informaţiile fiecărui sector este impresionantă şi în foarte multe cazuri îndeplineşte funcţia de Explorer tocmai pentru a oferi utilizatorului o accesibilitate totală în Windows. În funcţie de opţiunea aleasă din lista afişată în fereastra stânga a programului, avem acces la mai multe informaţii decât ne-am fi putut imagina. În plus, în majoritatea cazurilor, putem realiza modificările necesare fără a părăsii programul (registru, performanţă, utilizatori, hardware, etc).

Realizatorul său se mândreşte cu timbrul „Microsoft Gold Certified Partner” -visul oricărui creator de software pentru Windows- şi o face pentru a ne demonstra că Hyena deţine funcţii ce-l transformă în „visul oricărui administrator de reţea”.Gata cu laudele! E timpul să-l descărcaţi şi să-l probaţi timp de 30 de zile, după care, voi decideţi dacă merită sau nu să plătiţi o licenţă de aproape 200$ pentru a continua să vă bucuraţi de avantajele pe care vi le oferă în comparaţie cu alte programe de aceeaşi clasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.