Adobe Flash Player de 64 biti

FlashAdobe a publicat ieri o versiune a Flash Player de 64 biti pe care a botezat-o Flash Player „Square„, despre care spune ca e capabila sa ofere o performanta mai buna la un consum de resurse mult mai scazut datorita suportului nativ pentru sisteme de 64 biti. Inainte sa va bucurati prea tare trebuie sa va avertizez ca este vorba despre o versiune Preview Release care nu a fost prezentata publicului general deoarece nu este perfect finisata. Asta vrea sa spuna ca in orice moment browserul ar putea sa ti se inchida raportand o eroare a Flash Player, elementele flash ale unor sit-uri ar putea sa nu-ti raspuna la comenzi, s.a.m.d. Si eu iti recomand sa ai rabdare si sa astepti macar o versiune BETA inainte de a realiza instalarea insa daca faci parte din categoria acelor persoane carora le place sa experimenteze noutatile ce le sunt prezentate, nu voi fi eu acela care te va impiedica sa o faci.

Pentru a utiliza Flash Player „Squaretrebuie sa dispui de un sistem de operare de 64 de biti. Plugin-ul dispune de doua versiuni:

Versiune pentru Internet Explorer: Download (EXE, 3.2 MB)

Versiune compatibila cu orice browser: Download (EXE, 3.2 MB)

Mai trebuie sa stii si ca aceasta versiune a Flash Player „Square” nu se actualizeaza automat. Daca optezi pentru instalarea ei fii cu ochii pe blogurile de specialitate pentru a fi la curent cu noile versiuni plublicate. Daca experimentezi probleme si vrei sa renunti la acest plugin iti recomand sa-l dezinstalezi folosind Acest Uninstaller.

Daca esti unul din cititorii fideli ai blogului si ne urmaresti prin Newsletter, Twitter ori Facebook, nu-ti fa griji ! In momentul in care o noua versiune a Flash Player „Square” va fi publicata de Adobe, vei fi printre primii care vor afla de existenta ei.

3 Comentarii

  1. Salut. Am niste jocuri care nu imi functioneaza fara Flash Player,si de la un timp cand intru pe ele imi zice sa descarc noua versiune a programului Flash Player, am descarcato de mai multe ori ,in calculator este dar tot nu imi merg jocurile si la filme imi face la fel cand incerc sa le vad cu internet Explorer, cu alte browser-uri imi merg .Problema e ca pentru jocuri nu pot sa utilizez decat Explorer-u ,am cautat pe site la Adobe si am gasit niste instructiuni pentru Explorer ca sa imi mearga Flash Player dar toate erau aplicate deja.A si Explorer-u imi face figuri cand il utilizez mai mult timp se inchide imi zice ca are o eroare si nu am reusit sa o rezolv .Poti sa ma ajuti cu ceva.Mersi !

  2. este la download Flash Player x64 RC1 merge foarte bine pe IE9.astept si de la celelalte browser-e x64.pana acum doar firefox nigthly,dar plic de bug-uri :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.