Am nevoie de sprijinul tău! Împreună, reușim!

În urmă cu aproximativ două săptămâni îți aduceam la cunoștință intenția de a participa la ediția de anul acesta a Roblogfest; astăzi îți dau o veste bună: Am trecut de prima etapă de vot! Dar ce a fost mai greu, abia acum începe…

Sincer, chiar nu vreau să iau în calcul posibilitatea de a pierde pe ultima sută de metrii și drept urmare, apelez la votul tău! Dacă mă votezi nu am să-ți măresc alocația, nici salariul, nici pensia, nici instrumentul muncii… că nu pot! În schimb, am să-ți mulțumesc continuând să-ți prezint în fiecare zi noi aplicații, așa cum te-am obișnui și până acum, care să-ți facă munca la PC mai ușoară, mai simplă și mult mai distractivă!

Nu cred, sunt convins că împreună vom putea trece și de această etapă secundară! Imaginează-ți doar ce motivare ar fi pentru noi toți, câștigarea unei simple diplome la o competiție națională precum aceasta, indiferent dacă ar fi printată în alb-negru…

Cum votezi blogul:

 • Prima dată va trebui să-ți faci cont aici. După ce vei primi email-ul care te va înștiința că înregistrarea a fost realizată, te loghezi aici.
 • Te întorci pe blog, dai click pe bannerul de mai jos, apoi, pe butoane-le „Votează-mă” de pe site-ul Roblogfest. Așa de simplu! Toate asta îți iau mult mai puțin timp decât dezvoltarea unui tutorial… Promit!

http://roblogfest.ro/competition/d8ae36f6a7bb3ae17493175753484c1b/

După ce m-ai votat, poți reveni pe blog pentru a-mi oferi ocazia să-ți mulțumesc așa cum știu eu mai bine!

124 Comentarii

 1. A,abia acum am citit despre tine si am aflat ca esti din Hunedoara.Eu locuiesc momentan în Grecia,dar sînt tot din jud.HD,mai precis din orasul Brad.Așa ca cu atît mai mult ai meritat voturile mele.Sînt mîndra ca esti ardelean de-al meu.

 2. Te-as fi votat si eu, insa daca am o oroare mai mare pe tot ce inseamna Web, aceasta este de a ma LOGA…indiferent unde. Cind vad LOGARE, ies din pagina respectiva si sunt foarte indignat caci citeodata chiar nu am de ales. Oricum, tare blogul, faci o treaba excelenta.

 3. Citesc postarile si noutatile de pe acest site de mai bine de 1 an nu am comentat cred k niciodata dar e super merita din plin,m-a ajutat si ma ajuta in continuare cu informatii de valoare Ms Cristian tine-o tot asa…

 4. ”cand o zbura porcu o invia sfinti si
  o muri moartea atunci iti dau un
  vot”
  Mai ai de aşteptat puţin, foarte puţin , dar atunci chiar nu va mai conta :( .
  ”Apocalipsa 20:13. Marea a dat înapoi pe morţii care erau în ea; Moartea şi Locuinţa morţilor au dat înapoi pe morţii care erau în ele. Fiecare a fost judecat după faptele lui.
  14. Şi Moartea şi Locuinţa morţilor au fost aruncate în iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua.
  15. Oricine n-a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc.”
  ”Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie, şi zicea: Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apocalipsa 21:3).
  El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut. (Apocalipsa 21:4).
  Cel ce şedea pe scaunul de domnie a zis: Iată, Eu fac toate lucrurile noi. Şi a adăugat: Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate. (Apocalipsa 21:5).

  1. Dacă mai văd citate din Biblie pe blog, o să am grijă să nu mai poți comenta aici niciodată! Nu mă interpreta greșit, n-am nimic cu religia; doar aștept ca nici ea să nu aibă nimic cu mine și ca tu să înțelegi că acest blog tratează alt subiect. Punct! Fără supărare…

 5. De trei zile mă chinuesc să-mi fac un cont ca să te pot vota, dar nu reșesc . Î-mi respinge mereu parola . Simt că înebunesc dacă nu te pot vota,pentru că am beneficiat de ajutorul tău de mai multe ori .Nu știu ce să mai fac !!!

  1. pune o parola din cinci litere și un număr; exemplu „nelup2”. Oricum, îți sunt recunoscător pentru încercarea de a sprijini blogul!

     1. De ce? dezamagit? hmm .. mie asa imi pare!
      Oricum felicitari! e bine pentru inceput! pacat ca putini multumesc cand au ocazia votand..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.