AntiSpyware gratuit pentru Windows

IObit Security 360 protejeaza calculatorul tau de Spyware si Malware. Daca ai optat pentru un antivirus gratuit, ti-ar prinde bine un program ca acesta. Astfel, vei fi protejat impotriva oricarui tip de atac.

Fiind un program AntiSpyware foarte complet, acesta detecta si elimina spyware, malware, dialers, cookies, bots, etc. Acest program a fost gandit pentru a fi un supliment al antivirusului si a firewal-ului, pentru a oferi impreuna cu acestea, protectia totala de care are nevoie calculatorul tau.1-Antispyware-gratuit-IOBit-Security-360

IObit Security 360 iti permite scanarea intregului HDD, precum si scanarea unor anumite foldere in care banuiesti ca s-ar ascunde ceva suspect. La terminarea procesului, va fi afisata lista cu elementele periculoase gasite in calculator, pe care le poti sterge, ignora, sau pune in carantina.

Spre diferenta de alte programe de acest gen, IObit Security 360 iti ofera protectie in timp real si iti pune la dispozitie cateva unelte avansate prin intermediul carora poti “vaccina” browserul folosit, sterge urme ori debloca fisiere ce nu se lasa eliminate.

Chiar daca scanarea este lenta, aceasta lentitudine este justificata de intensitatea cu care IObit Security 360 analizeaza fiecare fisier al sistemului de operare Windows pentru a detecta pana si cele mai bine camuflate amenintari.

Download IS 360

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.