Cum poți afla cât timp petreci în fața calculatorului

Va-ți întrebat vreodată cât timp petreceți în fața monitorului în fiecare zi? Sau în cazul mai multor utilizatori al aceluiași calculator, cum este utilizat acesta în diferite intervale orare? Pentru a răspunde la această întrebare vă propun spre testare un mic program care ne va da informații precise asupra acestor lucruri. Programul portabil, PC On/OFF Time ne prezintă o diagramă pe ultimele trei săptămâni cu intervalul orar zilnic de utilizare a calculatorului. Astfel, avem organizarea pe zile în coloana din partea stângă, care raportată la intervalele orare din bara de sus, va rezulta în partea centrală situația timpului funcționării calculatorului nostru.

timp petrecut la calculator

În coloana PC On din partea dreaptă vom afla timpul total de funcționare al calculatorului pe ziua respectivă, iar mai jos avem media orară a funcționării acestuia. Lucru destul de util atunci când dorim să aflăm dacă în lipsa noastră, a mai fost folosit calculatorul de altcineva, precum și intervalul orar. În încheiere, referitor la timpul petrecut în fața monitorului, vă recomand cât mai multă mișcare în aer liber! Programul rulează în toate sistemele de operare Windows.

Download PC On/ Off Time

Un comentariu

  1. Fain programu. Era mai fain daca putea zice cat stai la calculator cu activitati folositoare, educationale etc… Si cat timp pierzi aiurea cu tot felul de joace si platforme de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.