Cum realizăm imagini 3D cu Free 3D Photo Maker

Tehnologia 3D nu mai este o noutate în viața noastră, aceasta putând fi aplicată inclusiv filmelor și imaginilor. Free 3D Photo Maker, programul despre care vom vorbi în cele ce urmează, ne permite să aplicăm fotografiilor noastre efectul 3D. Așa cum sugerează denumirea sa, acesta este gratuit. Interfața programului este simplă, având o mostră pentru exemplificare. Ca să vă dați seama de efectul 3D produs, apăsați repetat butonul Swap în timp ce priviți imaginea respectivă.

Program de facut poze 3D: Free ED Photo Maker

Ideal pentru obținerea efectului 3D este utilizarea a două imagini apropiate (cu o mică diferență) dintr-o serie de imagini realizate cu o cameră care permite acest lucru. Prin cele două butoane de deschidere a imaginilor, stânga și dreapta, navigați în locația respectivă. Dacă nu, se poate realiza dintr-o singură imagine, bifând opțiunea Use single image. În lista algoritmilor de creare a imaginilor 3D există posibilitatea aplicării câtorva efecte, după preferința fiecăruia.

Algoritmi 3D

După apăsarea butonului Make 3D!, în scurt timp, veți avea rezultatul efectului în modul fullscreen. Dar, desigur, pentru a putea vedea corect imaginea 3D generată, veți aveți nevoie de ochelari speciali; știți voi, din aceia cu o lentilă roșie și una albastră.

Download Free 3D

Un comentariu

  1. Tare mi_as fi dorit sa pot face un film foto muzical cu ocazia aniversari fratelui meu dar nu ma pricep din suflet mi_as dori ziua lui estepe 14 noiembrie face 50 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.