Descarcă muzică de pe Internet cu Songr

Cu siguranță, printre voi există mulți melomani, amatori de muzică pe care doriți să o aveți în calculator. Nu cred că este o cale mai simplă de a obține instant un album întreg al interpretului preferat decât cât cea oferită de Songr, în opinia mea, cel mai rapid și mai bun program de descărcat muzică de pe Internet la momentul de față.

Songr este un program gratuit, foarte simplu de utilizat. Interfața sa vorbește de la sine, aceasta fiind similară unui Internet Browser, cu diferența că „știe” să caute doar muzică pe care o poate descărca în calculator, sau doar audia, în funcție de preferințele utilizatorului.

Descarca muzica de pe internet cu Songr

Cu toate că Songr este în principiu un player pentru fișiere cloud, acesta poate fi utilizat ca player audio implicit. Căutarea și descărcarea fluxurilor de muzică se face de pe mai multe servicii web, inclusiv Grooveshark, Prostopleer, MusicSearch, YouTube și multe altele.

cautare muzica pe internet

Principalele caracteristici ale programului sunt:

  • posibilitatea căutării unui întreg album după nume sau interpret
  • descărcare clipuri video de pe YouTube în format HQ sau HD cu opțiunea de extragere a audio-track-ului în format MP3.
  • sortare inteligentă: plasarea pieselor de înaltă calitate în fruntea listei
  • transformă link-ul către o pagină web într-unul ce punctează un fișier MP3
  • face posibilă descoperirea unei melodii după numele acesteia, prin tastarea a cel puțin trei cuvinte cheie în căsuța Search by lyrics, inclusiv de a asculta un preview al melodie
  • oferă lunk-uri către portalurile Amazon, eMusic, Zune și Rhapsody pentru a cumpăra muzică

Fiind similar unui browser, modul de funcționare al programului este simplu, trebuie tastată în căsuța de căutare numele melodiei dorite, apoi selectați opțiunea dorită din meniul contextual, sau prin dublu-click pe respectiva piesă.

redare sau descarcare muzica cu songr

Apreciat la superlativ și premiat în consecință de diverse portaluri, Songr poate fi alegerea optimă a unui amator de muzică și nu numai. Este compatibil cu toate versiunile Windows, punând la dispoziție și o versiune portabilă.

Download

Ultima actualizare: 27.10.2013

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.