Firefox 4 este aici. L-ai probat ?!?

In urma cu cateva ore, Mozilla a publicat prima versiune beta a Firefox 4. Bineinteles ca imediat dupa ce stirea a ajuns in fata ochilor mei am si intrat pe site sa descarc browserul despre care se stie ca a suferit modificari importante.

1-Download-Firefox-4Printre noutati, regasim si noul administrator a Addon-uri, un nou buton de optiuni avansate botezat „Firefox” si pozitionat in partea superioara stanga a browserului, noi butoane de navigare, nou sistem de gestionare a favoritelor, etc.

new spotlight addons firefox 4

Daca te aflii si tu printre acele persoane care asteptau sa cunoasca noutatile in ceea ce priveste modul in care Firefox 4 adopta HTML5, cred ca acesta este un moment perfect pentru a te bucura. Noua versiune include suport pentru formatul WebM; astfel, vei putea vizualiza video-urile publicate in sit-uri create in HTML5 la calitate HD, cu un consum inferior de memorie RAM si o solicitare inferioara a procesorului fata de cea cu care erai obisnuit pana acum.

Daca vrei sa cunosti mai multe detalii referitor la Firefox 4 Beta, te invit pe site-ul oficial al Mozilla; daca vrei pur si simplu sa-l descarci si sa-l probezi in propriul tau calculator, fa click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.