Ia-ți F-Secure Internet Security gratis, pentru 1 an!

Antivirusul F-Secure Internet Security 2011, chiar dacă nu este foarte popular în România, rămâne o opțiune interesantă pentru toți cei care caută o soluție de securitate completă, fiabilă și ușor de folosit.

1-f_secure_internet_security_gratisInterfața aplicației este simplă și intuitivă; poate chiar prea simplă pentru utilizatorii mai experimentați care cu siguranță nu se vor simți în largul lor atunci când vor vedea numărul modest al opțiunilor avansate de configurare disponibile (neajunsuri de care „suferă” în mod special Firewall-ul).

F-Secure Internet Security 2011 dispune de tot ceea ce ar trebui sa ofere un antivirus personal:

 • Protecție în timp real (protejează sistemul de viruși, troieni, spyware, malware, etc.)
 • Protecție împotriva amenințărilor necunoscute prin tehnologia DeepGuard.
 • Control Parental.
 • Firewall.
 • Filtru antispam (puțin cam ineficient dacă nu utilizați Outlook).

La capitolul „consum de resurse„, pot spune despre F-Secure Internet Security 2011 ca se integrează perfect în panorama actuală; consumul de resurse al acestuia nefiind suficient de mic încât sa ne lase cu gura căscată însa nici atât de mare încât să fie considerat o problemă.

Dacă va recomand sa-l instalați ?!? Da, bineînțeles că vă recomand să o faceți ! Eu îl folosesc de aproximativ o săptămână și deja m-am obișnuit cu el.

Chiar dacă e drept că o săptămână de utilizare nu este suficientă pentru a afirma că F-Secure Internet Security 2011 este un antivirus de nădejde, de când l-am instalat până în momentul de față pot spune că am fost și sunt foarte mulțumit de prestațiile sale motiv pentru care va sfătuiesc să profitați de promoție cât mai este activă și sa puneți mana pe o licență!

Link | Licenta F-Secure Internet Security 2011

8 Comentarii

 1. fac schimb de licențe, am una comodo internet security pe un an câștigată la un concurs și o dau la schimb pe alta licența de orișicare ar fi ea. și mie îmi place F-secure.

 2. Bun pentru cineva care nu are un antivirus inca. Recomandarea mea a fost si va ramane Avast care pe mine niciodata nu ma lasat la greu si a fost testat de mine cu foarte multe site-uri ce pareau suspecte.
  L-am testat pe multe chestii ce pentru altii pareau virusi, riscand chiar sa ma infectez, dar intotdeauna Avast a fost acolo sa zica ca nu e de bine si mereu am fost „curat” :) Versiuena FREE e foarte buna! Parerea mea.

 3. Eu am primit 6 luni gratuite pentru F-Secure Internet Security 2012, dar nu vad sa aibe limba romana..
  o intrebare: De unde as putea descarca de pe site-ul lor doar F-Secure Antivirus 2012 beta?sau inca nu a aparut?

 4. F-secure este cel mai bun antivirus.Am mai folosit si alte marci Mcafee,bitdefender ,eset dar intotdeauna mai trecea cate-un virus de ele.Cu f-secure am windows-ul de 1 an si n-am probleme cu virusii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.