Mesaje SMS gratuite de pe calculator pe telefon

Poti trimite zilnic mesaje SMS gratuite de pe calculator pe telefon folosind unul din serviciile pe care ti le voi recomanda in continuare. Nu este vorba despre un program ci de unele site-uri in care iti faci cont in cateva secunde. Majoritatea acestor servicii online iti vor trimite un mesaj SMS cu un cod de activare a contului si din acest motiv iti recomand sa folosesti la inregistrare un numar de telefon real.

MesajGratuit.roPrimul serviciu despre care vom vorbi se numește MesajGratuit.ro și permite trimiterea a până la 5 mesaje SMS gratuite zilnic. Pentru a putea beneficia de toate aceste mesaje este necesară crearea și folosirea unui cont de utilizator la fiecare accesare a site-ului. Pentru a-ți crea un cont pe MesajGratuit.roclick aici.

De asemenea, puteți folosi și 2prieteni.net pentru a trimite SMS-uri gratuite în România, sau SendMassage.com pentru a trimite mesaje SMS gratuite oriunde în lume. Pentru detalii, click aici.

Si Free–SMS.com permite trimiterea zilnica a zece mesaje SMS catre orice retea de telefonie mobila. Totusi, la crearea contului Mesaje SMS gratis de pe calculator cu Free SMStrebuie sa te inarmezi cu rabdare; spun asta deoarece in majoritatea cazurilor mesajul ce contine codul de activare a contului poate intarzia ingrijorator de mult pentru unele persoane. Daca va fi si cazul tau nu te impacienta! Mesajul va ajunge cu siguranta mai devreme sau mai tarziu.

Chiar daca in momentul activarii contului mesajul poate intarzia sa ajunga asta nu se va intampla si cu mesajele SMS pe care tu le vei trimite cu acesta. Pot doar sa iti spun ca in probele realizare timp de patru zile consecutive, mesajele au ajuns in maxim cinci minute de la momentul trimiterii. Pentru a-ti face un cont gratis, fa click aici.

Mesaje SMS gratis de pe netDespre Skebby nu cred ca am avut ocazia sa va vorbesc pana in momentul de fata asa ca voi profita de ocazie pentru a-l adauga in lista site-urilor din acest articol. Diferenta dintre acesta si celelalte doua de mai sus consta in numarul mesajelor gratuite ce pot fi trimise zilnic. Moove.ro si free–sms.com ofera zilnic zece mesaje SMS gratis; Skebby doar trei. Totusi, nu uita ca adunate, mesajele ce le poti trimite zilnic au ajuns la 23 si lista continua. Pentru a-ti face cont pe Skebby, fa click aici.

Free SMS - Mesaje gratis de pe calculator pe telefonVista SMS permite trimiterea zilnica a trei mesaje SMS catre orice retea de telefonie din lume. Bineinteles ca pentru a putea beneficia de serviciile pe care acesta le ofera trebuie sa iti faci un cont folosind o adresa de email reala si numarul tau de telefon. Cat despre rapiditatea acestuia pot spune ca nu am fost prea multumit insa din probele realizate am dedus ca spre Cosmote si Orange -nu am Vodafone ca as fi probat- mesajele ajung in cel mult 15 minute. Pentru a-ti face un cont pe Vista SMS fa click aici.

Talk Free SMSVoi incheia acest articol vorbindu-va despre talksms.com; cel mai zgarcit serviciu din aceasta categorie. De ce ?!? Pai iti permite sa trimiti doar un mesaj gratuit pe zi. Probabil nici nu merita efortul de a crea un cont si a confirma numarul de telefon insa pentru cei care vor sa profite din plin de toate serviciile gratuite de acest gen nu l-am omis. Pentru detalii fa click aici.

Sunt sigur ca exista si alte site-uri care permit trimiterea gratuita de mesaje SMS insa pentru a le adauga in lista si a le face cunoscute tuturor celor ce citesc acest blog contez cu colaborarea ta. Cum asa ?!? Simplu! Daca folosesti un alt serviciu asemanator insa care nu a fost publicat in acest articol te astept sa-mi lasi numele lui intr-un comentariu. Nu te costa nimic sa ne spui si noua; nu-i asa ?!?

Apropo, nu stiu pentru cat timp vor permite trimiterea mesajelor SMS catre Romania serviciile de mai sus. Cert este ca in momentul scrierii articolului, adica in 10 iunie 2010, nu existau probleme.

7 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.