Program de aplicat efecte pozelor

Citind newsletter-ele la care sunt abonat am cunoscut un program de aplicat efecte pozelor noastre, de-a dreptul impresionant; veti intelege imediat de ce. Programul in cauza se numeste Easy Photo Effects, ocupa doar 186 KB pe Hard Disk si in plus, este portabil; programul perfect ar spune multi, iar eu as fi in totalitate de acord cu ei, pana la un anumit punct.

1-program_efecte_pozeAsa cum puteti observa in imaginea de mai sus, aplicatia are o interfata extrem de simpla,unde fiecare buton afisat indeplineste o functie unica (incarca fisiere, salveaza si/sau reseteaza modificarile aduse fotografiei editate, aplica efecte concrete).

Deasupra fiecarui buton corespunzator uneia dintre efectele disponibile, avem un altul care ne permite sa-i modificam parametri. Cu alte cuvinte, daca suntem de parere ca un anumit efect ar putea fi imbunatatit, prin apasarea butonului „Settings” ce-i corespunde, il vom putea modifica in voie.

Easy Photo Effects in actiune: inainte de aplicarea efectului

Care este mai usor mod de a va arata de ce este capabila aplicatia Easy Photo Effects ?!?… Corect, un exemplu!

Asupra imaginii originale:

2-ForWindows_originalOK, diferentele nu sunt cine stie ce insa eu prefer a doua varianta; este mult mai „soft” decat originalul.

Oricum, pe langa acest efect mai avem cateva interesante, de care putem face uz pentru a obtine rezultate surprinzatoare in doar cateva secunde.

Asa cum spuneam la inceputul articolului, programul ocupa foarte putin, este gratuit, portabil (nu necesita instalare) si poate fi rulat pe orice calculator cu un sistem de operare Windows.

Link | Download Easy Photo Effects

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.