Program de blocat foldere

Fiecare dintre noi avem stocate date personale în calculator, date ce dorim să le protejăm a fi accesate de persoane neautorizate. PenyuLocker este un mic program gratuit ce poate rezolva problema în modul cel mai simplu.

program de blocat accesul la foldere

După instalare veți fi întâmpinați de o interfață simplă, tot ce aveți de făcut este să selectați folderul pe care doriți să-l protejați prin blocare, prin navigare în locația respectivă cu ajutorul listei dropdown. La acționarea butonului Lock va trebui să introduceți parola pentru a bloca accesul la folder.

La prima încercare de a deschide un folder blocat, acesta își va schimba pictograma sub forma unui lacăt, devenind inaccesibil.

folder blocat cu PenyuLocker

Pentru a debloca accesul la respectivul folder, urmați aceeași pași, însă acționați butonul Unlock. Consumul de resurse nu pune nicio problemă, putând fi rulat și pe o configurație hardware mai slabă.

Singurul punct în minus al programului PenyuLocker este neintegrarea în meniul contextual în Windows Explorer, deci va trebui lansat de fiecare dată pentru a bloca sau debloca un folder.

Download PenyuLocker

8 Comentarii

  1. Nu stiu cum s-a întâmplat ca o parte din datele din calculator s-au criptat. Redenumite, documentele apar in verde. Nu pot deschide documentele pentru ca Windous nu-mi permie decît cu programul cu care s-a facut criptarea.Eu nu stiu care este acel program, pentru ca nu eu sunt cel care le-a criptat, Cineva a umblat in calculatorul meu, cineva mi-a facut beleaua asta. Ce pot face, ca sa decriptez documentele care au o valoare deosebită din punct de vedere profesional? Va rog ajutați-mă. Multumesc frumos!

    1. Sunt convins in proportie de 99% ca e vorba despre un virus. Voi incerca sa te ajut insa trebuie sa imi spui ce mesaj iti apare atunci cand incerci sa deschizi un document sau folder criptat pentru a sti ce solutie sa-ti ofer.

  2. Nu stiu cum s-a întâmplat ca o parte din datele din calculator s-au criptat. Redenumite, documentele apar in verde. Nu pot deschide documentele pentru ca Windous nu-mi permie decît cu programul cu care s-a facut criptarea.Eu nu stiu care este acel program, pentru ca nu eu sunt cel care le-a criptat, Cineva a umblat in calculatorul meu, cineva mi-a facut beleaua asta. Ce pot face, ca sa decriptez documentele care au o valoare deosebită din punct de vedere profesional? Va rog ajutați-mă. Multumesc frumos!

    1. Sunt convins in proportie de 99% ca e vorba despre un virus. Voi incerca sa te ajut insa trebuie sa imi spui ce mesaj iti apare atunci cand incerci sa deschizi un document sau folder criptat pentru a sti ce solutie sa-ti ofer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.