Program de redimensionat mai multe imagini / fotografii în același timp: Redimensionneur

Redimensionneur este un program de redimensionat mai multe imagini / fotografii simultan pe care l-am folosit cu succes de curând la redimensionarea fotografiilor din acest album. Mi-a plăcut deoarece este rapid la realizarea procesului de redimensionare, include funcție de păstrare a ratei de aspect pentru a evita generarea de rezultate distorsionate și oferă posibilitatea aplicării unui watermark personalizat de tip text.

1-program_de_redimensionat_imagini_fotografii

Redimensionneur poate fi instalat (sau rulat pur și simplu în cazul în care optăm pentru utilizarea versiunii portabile) în toate sistemele de operare Windows superioare a Windows XP.

Redimensionneur este gratuit și poate fi descărcat de aici.

2 Comentarii

  1. Cine este cu adevarat pretentios cu pozele sale NU redimensioneaza poze la gramada ,eventual cate una, dar in unele cazuri poate fii de folos .

    1. Dacă vrei să le încarci rapid undeva, e o soluție destul de bună. Logic, nu e deloc indicat pentru utilizarea înainte de upload-area fotografiilor pe site-uri în care calitatea acestora are foarte mare importanță, de exemplu Flickr sau 500px.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.