Program de sters fundalul pozelor

Picture Cutout Guide Lite este un program de strers fundalul pozelor despre care nici nu stiam ca exista cu cateva ore in urma. Bineinteles ca metode de a sterge fondul fotografiilor sunt multe, dar din cate cred eu, nu exista vreun program de acest gen mai simplu, mai rapid si mai usor de utilzat.

1-Program-de-sters-fundalul-pozelorDispunand de Picture Cutout Guide Lite, acele persoane care doresc doar stergerea fondului nu vor mai fi nevoite sa apeleze la Photoshop, nici sa piarda ore pe diverse sit-uri cautand modul in care acest proces se realizeaza cu cel mai bun editor grafic al momentului. Photo Cutout Guide Lite permite separarea elementelor dintr-o fotografie, realizarea de fotomontaje, separarea obiectelor de fonduri arbitrare si transferul de obiecte de la o fotografie la alta.

Si pentru cei care vor spune „Ah, da asta cum se foloseste ?!?”, programul include demonstratii ilustrate in care se explica pas cu pas realizarea oricarui proces de editare permis. Din acest motiv cred ca Picture Cutout Guide Lite este perfect pentru persoanele care nu stiu, ori pur si simplu nu vor sa utilizeze Photoshop-ul.

Link | Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.