Program gratuit de facut pagini Web

Pentru crearea unei pagini web sunt o mulțime de variante, respectiv programe mai mult sau mai puțin complexe, gratuite sau nu, ba chiar servicii online. Însă cred că cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este utilizarea programului KompoZer.

KompoZer este un editor HTML gratuit, care oferă o cantitate rezonabilă de caracteristici si o interfață bine organizată pentru a face totul cât mai simplu cu putință. Pentru un începător, poate fi puțin derutantă interfața oarecum încărcată, însă un fișier de ajutor (Help) cuprinzător, cu informațiile de rigoare, este disponibil pentru a vă asigura reușita.

program gratuit de facut site-uri web

În mod clar destinat celor cu un pic mai multe cunoștințe în editarea HTML, KompoZer are mai multe utilități la îndemână, inclusiv un editor CSS, teme și extensii, precum și o caracteristică bonus pentru validarea HTML și asigurarea că nu există erori în document.

Desigur, KompoZer oferă posibilitatea de a lucra cu toate tipurile de conținut, astfel încât să puteți insera imagini, tabele, formulare, link-uri, ancore, linii orizontale, caractere și simboluri, chiar coduri HTML.

program gratuit de facut pagini web inserare elemente

Formatarea este unul dintre capitolele care a primit multă atenție de la dezvoltator, astfel încât se pot personaliza fonturile, dimensiunea, stilul și culoarea textului, direcția de scris, culorile de pagină și fundaluri, titlul și proprietăți. Fereastra principală este împărțită în mai multe panouri, astfel încât se pot accesa nu numai cele mai importante instrumente de format, ci și un manager al site-ului pentru a explora și edita ișierele necesare. Nu lipsește un panou de editare separat pentru modificarea codului HTML.

formatare text program de facut site-uri web

Toate modificările aduse fișierului HTML pot fi previzualizate în timp real, înainte de salvare. Deși este mai mult sau mai puțin evident că acest program este destinat utilizatorilor mai avansați, abordarea sa logică îl poate face accesibil și celor mai puțin experimentați, fără cunoștițe în HTML sau coduri web.

Download

3 Comentarii

  1. Buna am facut un site in nopcommerce cu webmatrix dar fisierele nu merg in panoul de control primit de la hosting.Panou primit donetpanel sau mai nou websitepanel.Stie cineva ce e de facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.