RadioKlone: ascultă și înregistrează posturi radio ce transmit online

Fiindcă de ani buni foloseam același program pentru a asculta și înregistra posturi radio ce transmit online, Screamer Radio, atunci când am aflat de RadioKlone m-am gândit că n-ar strica să mai încerc și altceva, mai ales că la prima vedere acesta arăta destul de bine…

Program cu care poți asculta și înregistra posturi radio

Imediat după ce l-am instalat, acesta a început „să plângă” după .NET Framework 3 și cum nu aveam de ales, m-am conformat și în doar câteva minute îndeplineam toate condițiile pentru a putea începe să-l utilizez.

După cum puteți observa și în screenshot, l-am instalat direct pe Windows 8, iar de funcționat, functionează perfect chiar dacă în momentul scrierii acestui articol pe site-ul oficial nici nu se confirma, nici nu se infirma compatibilitatea cu acest OS.

Totuși, diferențele dintre acesta și Screamer Radio se rezumă la aspectul interfeței și nimic mai mult, ba chiar și consumul de resurse îl au aproape identic! Ambele se minimizează în System Tray, ambele permit înregistrarea posturilor de radio ascultate și adăugarea de posturi noi utilizând adrese URL de streaming. De fapt, mai există o diferență: nu reia automat redarea postului de radio ascultat înainte de închiderea sa, acțiune pe care Screamer Radio o face și care devine aproape esențială dacă, la fel ca și mine, aceasta e prima aplicație pe care o rulezi la pornirea calculatorului…

În rest, puține ar mai fi de spus în afară de faptul că rulează perfect pe toate sistemele de operare Windows, atât pe versiunile de 32 cât și cele de 64 de biți dacă se îndeplinesc cerințele de sistem.

Download RadioKlone

6 Comentarii

  1. Ceva ce seamana (chiar foarte bine) la interfata cu ScreamerRadio, dar functioneaza ceva mai sigur, este TapinRadio. La acesta m-am stabilit.

  2. Favoritele mele :
    Raima Radio ( the best ) …. Radio Maximus ( fratele mai bun la Screamer ) … Freemake Music Box ( poti registra in mp3 si are clip vizualizator )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.