Registry First Aid licență gratuită-Giveaway

Registry First Aid este un program comercial de optimizare a regiștrilor destul de ușor de utilizat.

registry_firt_aid

Tot ceea ce avem de făcut este sa apăsam pe Check the Regystry for Errors, apoi în partea inferioară a wizard-ului de scanare să apăsăm pe Start Scan ,apoi pe Next. și în final pe Fix Errors pentru ca programul să repare eventualele probleme, sau din câte am observat să ajusteze anumiți parametri ai regiștrilor, care odată modificați să ofere sistemului de operare o mai buna performanță.

Înainte de orice scanare este recomandat crearea unui backup a registrului, pentru orice eventualitate. Putem să facem acest lucru apăsând pe butonul Create Full Registry Backup.

Pentru a obține gratis o licență a Registry First Aid trebuie să completăm în pagina promoțională, care este în germană, cu adresa noastră de email, un nume și un prenume. Vom primi un link de confirmare, pe care după ce îl confirmăm primim un email cu licența. Hurry!

Descarcă installer-ul Registry First Aid

Obs: „Nu băgați în seamă promoția din partea dreaptă a paginii de download, deoarece observ că ne trimite să cumpăram alte softuri pentru a-l primi pe acesta gratis.”

2 Comentarii

  1. L-am folosit si eu dar am renuntat dupa ce a sters anumite chei din registri l-a anumite programe pe care a trebuit sa le reinstalez.

  2. Da, din pacate si mie mi s-a intamplat acelasi lucru… Totusi, aveam nevoie de un program de acest tip (toto gratuit) si am gasit Advanced System Care, cu care nu am avut pana cum probleme. Pentru cei interesati, programul poate fi descarcat de aici: http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare/3000-2086_4-10407614.html?tag=rb_content
    Un articol cu cateva ceva despre, cam ce face si cum, puteti gasi aici: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/optimizare-modificare/344-optimizarea-calculatorului-cu-programul-gratuit-advanced-system-care.html
    Succes tutuor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.