Repară problemele comune ale calculatorului, cu ultima versiune a Microsoft Fix it!

Microsoft Fix it, un produs al Microsoft Fix it Center Solutions, a fost actualizat astăzi și, în teorie, pus la dispoziția tuturor utilizatorilor de Windows sub forma unui utilitar portabil:

Microsof Fix it

Microsoft Fix it este un utilitar gratuit care ne ajută să rezolvăm cele mai comune probleme ale sistemelor de operare Windows, bazat pe serviciul despre care am vorbit aici, în urmă cu aproximativ un an; sunt sigur că vă mai amintiți despre ce este vorba!

Partea ciudată a programului este că trebuie să folosim un gen de „download manager” propriu, pentru a-l putea descărca:

rezolva problemele Windows Microsoft Fix it

Mă rog, Microsoft știe mai bine ce face… Important e că își mai aduce aminte și de noi, plătitorii direcți sau indirecți ai unei licențe. Oare să-și fi dat seama băieții din Redmond că înaintau pe un drum greșit atunci când lăsau suportul tehnic doar pe seama blogurilor și forumurilor externe ?!?

 Download Microsoft Fix it

8 Comentarii

      1. Da, ai dreptate! Aici articole în adevăratul sens al cuvântului sunt acele articole „a la Cristian L.S.”. Știi tu acele articole lungi, creație a ta personală dacă pot să îi spun așa.

  1. Nu credeam să am nevoie de el prea curând. Dar azi am instalat Game Booster 3, l-am folosit apoi l-am dezinstalat și surpriză că mi-a făcut praf serviciul din Windows care se ocupa de teme deși trebuia să restaureze tot ce a modificat. Nu mergea de nici o culoare acel serviciu modificat. Noroc cu Fix It de la Microsoft că mi l-a reparat într-o clipă.

  2. Salut.am si eu o mica-mare problema cu calculatorul.adevarul este ca e cam vechi dar nu cred ca asta-i cauza problemei pe care o am. Am instalat pe el windows xp, 1G-ram, hardul este de 40, procesorul de 1,6 Ghz, iar placa video este de 64. Care este problema: indiferent unde il deschid am fremuri pe sonor. Nu am instalat anti virusu pe el,si doar ce l-am formatat. Daca dowladez ceva se aude bine, doar atat.restu nu, pot sa intru si pe radio, youtube, e.t.c.aceias problema am. am instslat si un program sa vad temperatura.este Ok. Care ar fi cauza, sau ce trebuie sa fac? MULTUMESC MULT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.