Restaurează setările browserului ce au fost afectate de malware

Cu toții știm că sistemele de operare Windows sunt vulnerabile în fața valului de malware aflat în plină ascensiune. Aceste programe malițioase schimbă comportamentul normal al unui sistem de operare în scopul colectării de informații despre utilizator, bineînțeles, fără consimțământul acestuia, alterând setările personalizate ale aplicațiilor utilizate frecvent.

Browser-Repair-Tool

Anvi Browser Repair Tool este un program gratuit și portabil cu ajutorul căruia vom putea restaura setările Internet Browser-elor folosite, modificate de malware în scopurile precizate mai sus.

Am spus „vom putea” deoarece versiunea curentă a programului este compatibilă doar cu Internet Explorer, urmând ca, începând cu versiunea 2.0, Anvi Browser Repair Tool să admită și Firefox și Google Chrome.

Anvi Browser Repair Tool readuce la normal setările DNS, asocierile tipurilor de fișiere, elementele sigure și legitime din startup, pagina de pornire, etc. Eu unul sper că programul va dispune de funcții  ori module noi care să îi confere o eficacitate sporită în bătălia cu programele rău intenționate și pe lângă asta, sper că va rămâne gratuit. De moment am îndoieli; îndoieli generate de vederea butonului de download pe care putem citi mesajul „Download Trial„. Și nu prea îmi vine să cred că este o greșeala de programare chiar dacă sper asta…

Download Anvi Browser Repair Tool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.