Am probleme cu calculatorul ! Ajutor Gratuit

Primim zilnic email-uri cu titlul “Am probleme cu calculatorul”, așa că am deschis această secțiune pentru a oferi sprijinul nostru în mod public, tuturor celor care au nevoie de el. Așadar, dacă aveți probleme cu calculatorul, de natură software ori hardware, vă rugăm să trimiteți întrebările vostre prin intermediul formularului de comentarii.

Înainte de a trimite un mesaj:

Primesc zilnic mesaje cu titlul: ” Am probleme cu calculatorul “, asa ca am decis sa ofer ajutor gratuit acelor persoane care au probleme cu calculatorul si doresc sa le afle rezolvarea cu sprijinul acestui blog.

  • Înainte de a trimite o întrebare, aruncați o privire peste comentariile existente deja. Știm, sunt foarte multe, dar asta nu înseamnă altceva decât că aveți mai multe șanse să găsiți deja răspunsul pe care îl căutați în scopul rezolvării problemei întâmpinate.
  • Din păcate, nu o să vă putem ajuta întotdeauna, în cazul în care calculatorul nu pornește, dat fiind că nu ne aflăm în fața acestuia pentru a identifica problema de natură hardware ce-i împiedică funcționarea.

Ce trebuie să conțină mesajul:


Pentru a ne fi mai ușor să identificăm problema care vă dă bătăi de cap, în mesajul trimis, nu uitați să precizați următoarele informații:

  • Descrierea problemei.
  • Modelul PC-ului (laptopului).
  • Tipul procesorului, cantitatea de memorie RAM.
  • Sistemul de operare utilizat.
  • Programul antivirus instalat în calculatorul dumneavoastră.

Exemplu mesaj corect:

Calculatorul meu se restartează și nu știu de ce. Este un laptop Thosiba ce l-am cumpărat cu aproximativ 1 an în urmă. Calculatorul are Windows Xp, 2 GB de memorie RAM și un procesor de 2,2 Ghz (asta am văzut pe etichetă sau când am dat click dreapta pe “My computer” și am ales “Properties” din listă).

Update: Din cauza unei probleme tehnice s-au pierdut toate comentariile trimise la acest articol înainte de 25 noiembrie 2010. Ne pare rău!

1.613 Comentarii

  1. Daca ma puteti ajuta sa o curat unitatea optica si cu ce se mai aude ceva la ea nu dusa,sa nu am probleme cu windowsu sa nu pot instala sa platec din nou o obwalden de 50

  2. Laptopul meu nu citeste cardul SD de la aparatul foto (nu am niciun driver instalat) . Este laptop Acer Extensa 5220, are Windows 7 si RAM 1 GB; procesor 2,13 Ghz .

Ai ceva de comentat?

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.