Program pentru înregistrat desktop-ul

Dacă aveți nevoie vreodată să realizați un scurt tutorial video pentru a ajuta un prieten și nu sunteți hotărât, vă pot ajuta cu prezentarea unui program gratuit, pe cât de simplu de utilizat, pe atât de util. Este vorba de SCREEN2EXE. Programul este conceput pentru a înregistra activitatea de pe desktop, inclusiv mișcările mouse-ului și, opțional, comentariul aferent.

După ce veți instala programul, veți fi întâmpinat de interfața sa minimalistă, fără opțiuni derutante. Selectați cu ajutorul mouse-ului regiunea pe care doriți să o înregistrați, în desktop-ul virtual. Se poate stabili numărul de cadre pe secundă și posibilitatea de înregistrare a sunetului, după care porniți înregistrarea, Start Recording.

program pentru intergistrat desktopul

Când doriți să încheiați înregistrarea, apăsați F10, sau F9 pentru a pune pe pauză / rezuma respectiva înregistrare. Se va deschide o fereastră cu opțiuni în care va trebui să continuați editarea prin butonul Continue Edit.

editare inregistrare

În micul editor, există posibilitatea adăugării de adnotări, a aplicării de efecte, etc. Când considerați că totul este gata, apăsați butonul Done.

adaugare elemente

Opțiunile de salvare permit stabilirea calității, precum și formatul de salvare tradițional .AVI, sau .EXE. Salvarea în formatul .EXE permite redarea ca atare a clipului, fără a necesita un player video, având avantajul unei dimensiuni foarte mici în comparație cu .AVI.

optiuni salvare clip inregistrat

Acest lucru este de preferat în cazul trimiterii prin e-mail, sau alte soluții de partajare. Salvarea propriu-zisă se face cu butonul Save Now. La acționarea butonului Finish veți fi întrebat dacă doriți să salvați proiectul pentru o editare ulterioară.

5 Comentarii

  1. Buna am o problema cu calculatorul de cateva zile.Primele probleme mi le-a facut cand descarcam un film. S-a blocat si a trebuit sa il opresc fortat. L-am repornit si de cateva ori mi-a facut la fel pana la un moment dat cand , dupa ce face testul si se aude „bip” ramane ecranul negru…si atat . Am asteptat sa vad daca are vreo reactie,dar nimic. Am incercat sa instalez din nou windows 7 dar nu am reusit ,imi da „press any key to boot from cd/dvd” ,apoi arata windows incarca fisierele si nimic. se face din nou negru. Imi puteti da macar un sfat ?

  2. buna am un pc..hp6735s…care se deschide normal,imi arata ca se deschide windows imi spune ca imi pregateste desktop-ul dupa care nu apare nimic doar mousul…si imaginea e neagra…dupa ceva timp se deschide pagina de internet explorer daca inchid aceea pagina nu apare nimic e la fel negru…am incercat sa dau ctrl.alt.delete imi redeschide pagina sa deblochez pc.ul dar acceasi problema desktop-ul nu apare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.