Acum primești până la 16 GB pe Dropbox, fără șiretlicuri! Doar prietenii contează!

Dropbox a dublat astăzi cantitatea de MB oferiți cadou celor care îl ajută să devină și mai cunoscut decât este, recomandând-ul cunoscuților, colegilor și prietenilor!

dropbox gratis 16 GB

Eu îl folosesc de ceva vreme în Windows, Linux, Mac OS X și Android, deoarece serviciul pe care îl oferă mi se pare cu mult superior celor puse la bătaie de către concurenții săi direcți!

Încă n-ați auzit de el ?!? Nici o problemă! Tot ce trebuie să aflați am discutat deja în articolul pe care îl puteți citi dacă dați click aici.

 Link | Dropbox

24 Comentarii

 1. Cu această ocazie Dropbox parcă ne roagă să ne lăsăm de prostii, că este spațiu de stocare destul pentru toată lumea. Și țin să le dau dreptate.

  1. Recomandă-ne tu o alternativă gratuită mai bună, mai sigură, cu cel puțin aceleași funcții și condiții; a, bineînțeles, trebuie neapărat să fie multi-platformă (din punctul meu de vedere, e suficient să dispună de versiuni pentru Windows, Mac OS X și Android)!

   Sincer nu știu care e banda pentru download; la mine e setat pe „no limit” și este suficient de rapid pentru ce am nevoie (cred că e vorba de 300, maxim 400 Kb/s).

    1. Crede-mă că nici nu se compară. Știu despre ce vorbesc! Una e să ai aplicații native și sincronizare automată indiferent de platformă, alta e să „ai acces” la fișierele tale…

 2. Cei 2 GB oferiti initial sint utili doar pentru cei care intr-adevar colaboreaza „in nori”, in rest, cei ce au nevoie de spatiu de stocare trebuie sa apeleze la alte solutii, nu spun care(!). Ma refer doar la conturile gratuite.

 3. exista skydrive care da 25 gb si altele care ofera 10 50 gb doar cautati. daca ai multe conturi si ai ip fix risti sa fi prins si sa fi banat aveti grija

  1. Nu cred că se compară vreuna din astea cu Dropbox. Se poate ajunge foarte ușor la 20-25 de GB cu Dropbox. Iar la mine vitezele sunt foarte bune: Upload(maxim 500 KB până acum) și Download(am descarcat și cu câțiva mega pe secundă).

  1. Bitcasa e în beta de nu mai știu cât. Compatibilitatea cu Android, funcționalitate și restul = 0. Nu este o alternativă.

    1. Eu am făcut o combinație. Folosesc cei 10 GB de la CX + Dropbox. Doar că la CX nu am mai instalat clientul desktop(nu prea-mi place), uploadez totul online direct din browser.

 4. Dacă nu știați până acum, uite că eu vă ofer o altă alternativă și chiar mai sigură decât Dropbox, adică Wuala: care vrea 5+1G=6G spațiu FREE clic aci: http://www.wuala.com/referral/MNGFGHHBHH4HCPNMG774 și eu îți ofer 1G în plus. :D

  Spațiul poate fi majorat până la aproape de 20G FREE sau chiar mai mult pe bază de invitații și/sau coduri promoționale. Enjoy! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.