Acer Aspire Revo 3700

Acer Aspire Revo 3700 este noul membru al familiei de nettops a companiei din Taiwan. Noul Revo se bucura de un design imbunatatit si un consum de energie mai scazut decat cel avut predecesorii sai. Foarte silentios dar ceva mai puternic decat ceea ce eram obisnuiti sa vedem pana acum datorita noului chip ION 2 creat de NVIDIA care acompaniaza procesorul Atom de doua nuclee. Dimensiunile reduse ale Revo 3700 fac din el un echipament versatil ce se adapteaza perfect oricarui decor. Pretul ?!? Sincer cred ca cei 580$ -pretul cu care va fi scos pe piata spre sfarsitul acestui an- ii merita din plin, fara exceptii.

acer-aspire-revo-3700

Caracteristici:

Noul Revo 3700 va continua sa utilizeze platforma Atom insa va fi bazat pe dual-core-ul D525 de 1,8 GHz. Dispune de 4 GB de memorie RAM DDR3 si un HDD de 500 GB. Noutatea o reprezinta integrarea chipului ION 2 al NVIDIA cu grafica GeForce de 512 Mbytes de momorie dedicata, suport DX10, redare la 1080p si capacitatea de a juca in rezolutii relative si calitate de imagine.

Conexiuni:

acer-aspire-revo-3700-img-2

Gigabit Ethernet, 802.11n Wi-Fi, HDMI, S/PDIF audio si 4 porturi USB. Dispune de un lector de carduri de memorie incorporat si un slot mini PCI Express.

Via | ehomeupgrade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.