Adauga noi functii in meniul contextual al Windows-ului (lista click dreapta)

Personalizarea sistemului de operare nu constă doar în aplicarea de teme vizuale, skin-uri, etc, se poate personaliza și meniul contextual din Windows Explorer, meniul Send To, prin adăugarea de noi intrări, sau eliminarea celor considerate inutile.

FileMenu Tools este un asemenea program ce poate fi de ajutor în editarea meniului contextual. Gratuit și simplu de utilizat, acest program oferă în interfața sa tot ce are nevoie utilizatorul pentru editarea meniului contextual conform nevoilor sale.

adauga functii noi in meniul contextual

FileMenu Tools oferă posibilitatea de a adăuga comenzi, submeniuri și separatoare, precum și eliminarea celor existente, dar nefolositoare în meniul contextual click-dreapta, meniul Send To, sau al unor aplicații instalate. De asemenea, există posibilitatea reconfigurării generale a acțiunii, textului meniului, pictograma respectivă și multe alte opțiuni. Adăugarea comenzilor se poate face selectând opțiunea respectivă în panoul stâng, editarea realizându-se în caseta proprietăților, precum și adăugarea fișierului în forma EXE, COM sau BAT, pentru precizarea acțiunii respective.

Comanda FileMenu Tools

În acest mod, selectând unul din compartimentele prezente în panoul drept, se poate adăuga sau elimina diverse intrări. FileMenu Tools nu se adresează neapărat celor avansați, însă pentru siguranță, vă recomand crearea a cel puțin unui punct de restaurare, dacă nu chiar o copie de rezervă a sistemului de operare. Acest lucru este indicat mai ales în cazul utilizării programului pentru prima oară.

 Download FileMenu Tools

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.